Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet azért mert van bennem biszex hajlam?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 20/L vagyok és voltam már szerelmes lányba is és fiúba is. Viszont nagyrészt a férfiak vonzanak. Azonban... ne vegye sértésnek egy srác sem, de van mikor kifejezetten undorodom a férfiaktól. Pl. nem szeretem hogy némelyik olyan akaratos és már szinte zaklatnak, nem szeretem mikor perverz mosollyal végigmérnek továbbá ami a külsőt illeti leginkább a kicsit kisfiúsabb arcú férfiak tetszenek. Nem szeretem ha egy férfi túl szőrös, főleg az arca. És a mellkast sem szeretem ha túl szőrös. Volt egy időszakom, mikor egyenesen undorodtam a férfiaktól. Ez nagyjából mára már elmúlt, de van mikor még is kicsit előjön. Ezek vajon azért vannak, mert van bennem biszex hajlam? Vagy egyszerűen csak ezek a férfiak tetszenek akiknek kisfiúsabb arca van és nem szőrös meg rámenős?2017. júl. 2. 17:39
1/7 anonim válasza:
Biszexuális lány vagy. Mivel voltál már szerelmes lányba.. ez tök egyértelmű.
2/7 anonim válasza:
Igazából én egy kislányos fiú vagyok.
Irhatsz ,ha szeretnél ismerkedni:)
3/7 A kérdező kommentje:
#1 Tudom hohy biszexuális vagyok... A kérdés az, hogy azért nem vonzanak a túl férfias férfiak mert biszex vagyok?
#2 Nem ismerkedés céljából írtam ki, de azért köszi...
2017. júl. 2. 17:59
4/7 anonim válasza:
Lehet is meg nem is.. elég nehéz meghatározni azt, hogy kit mi és miért vonz. :D
5/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszi :D
2017. júl. 2. 18:09
7/7 anonim válasza:
Nyalogatnád a szőrös mellkasom kérdező?
(Chubakka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!