Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehet biszex vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet biszex vagyok?

Figyelt kérdés
Még sosem volt barátnőm elmúltam 20 éves, nagyon félek, legfőképp attól, hogy elnyomom magamban. Férfire még sohasem izgultam fel, nőnek már a jelenlétében is képes vagyok. De meleg gondolatok zavarják meg a minen napjaim, mivel félek, hogy nincs minden rendben velem.. Tegnap rátévedtem egy kérdésre ahol, férfiakat kérdeztek szopásról, hogy csinálták e már másik férfinek, és kicsit elkezdett felállni, és nem tudom, hogy a férfi férfi izgatott-e fel, vagy az amire asszociálok ( hogy nő csinálja), rettegek attól h becsapom magam, vagy h elnyomom..

2017. jún. 21. 22:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
próba cseresznye, de alaposan gondold át a cselekedeteidet. Meg amúgy is fiatal vagy kísérletezni meg persze lehet :D
2017. jún. 21. 22:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Soha nem tudnék, úgy hozzáérni egy férfihoz.
2017. jún. 21. 22:06
 3/3 kovpet ***** válasza:
100%

"Férfire még sohasem izgultam fel"

Nem vagy meleg.

2017. jún. 21. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!