Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megdugtam egy csapattársam. Biszex vagyok/legyek? Jó volt, de újra most nem csinálnám
Edzőtáborban voltunk másfél tucatnyian, jóféle kis hotelben, kis kétszobás szobákban, emeletenként a folyosón közös fürdővel.
Szombat este sokat ittunk és hamar kidőltem, de arra keltem hogy a csapattársam/szobatársam a szobánkban szop engem. Nem ittam sokat, inkább csak fáradt voltam, azért feküdtem le korán csak egy üveg bor után. A srácot mértékkel ismerem, Abc szerint adták a szobákat névsorban, úgy voltunk együtt.
Röviden igazából levetkőztünk, smároltunk, egymáshoz dörzsöltük a farkunkat, szoptuk egymást (én csak kicsit őt) és megdugtam. Egyszer este, egyszer józanul reggel, a fenekébe élvezve.
Amúgy előtte már 4 napja nem vertem ki, meg vagy március óta nővel sem voltam.
Közben is csak keveset, azóta semmit nem beszéltünk. Finoman szólva nem tudom mi legyen.
23/f

Még jó,hogy biszex vagy.Szexuális kapcsolatot létesítettél egy férfival és még élvezted is.
Lehet,hogy most úgy érzed,hogy elteltél vele,de nemsokára megint kívánni fogod.Legalábbis nagyon nagy esély van rá.
Bocs hogy csak a sztorit írtam főleg, de eléggé zavarodott vagyok most. Korábban farkat sem láttam a csapat öltözőjén/zuhanyzóján kívül.
Volt aki ilyen viszonylag hirtelen jött rá hogy biszex? Vsgy légyszi írjatok már bármit. Múlt héten még heteró poreszra masztiztam, ahhoz képest most eléggé a mély vízbe kerültem

5-ös, én nem csak néztem volna... :)
Igencsak aranyos és nagyon izgató tud lenni 2 ilyen amatőr srác :)

Második jól mondja.
Bár én biszex lány vagyok, tapasztalatból mondom, hogy a barátnőm (nem csajom) ugyanúgy érezte az első alkalmunk után, mint te. "Élvezte, de elég volt".
Aha, 4 hét múlva, mikor nálam aludt, azzal ébresztett hajnalban, hogy bizony kíván... És azóta is rendszeresen szoktuk csinálni. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!