Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Megdugtam egy csapattársam....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megdugtam egy csapattársam. Biszex vagyok/legyek? Jó volt, de újra most nem csinálnám

Figyelt kérdés

Edzőtáborban voltunk másfél tucatnyian, jóféle kis hotelben, kis kétszobás szobákban, emeletenként a folyosón közös fürdővel.

Szombat este sokat ittunk és hamar kidőltem, de arra keltem hogy a csapattársam/szobatársam a szobánkban szop engem. Nem ittam sokat, inkább csak fáradt voltam, azért feküdtem le korán csak egy üveg bor után. A srácot mértékkel ismerem, Abc szerint adták a szobákat névsorban, úgy voltunk együtt.

Röviden igazából levetkőztünk, smároltunk, egymáshoz dörzsöltük a farkunkat, szoptuk egymást (én csak kicsit őt) és megdugtam. Egyszer este, egyszer józanul reggel, a fenekébe élvezve.

Amúgy előtte már 4 napja nem vertem ki, meg vagy március óta nővel sem voltam.

Közben is csak keveset, azóta semmit nem beszéltünk. Finoman szólva nem tudom mi legyen.

23/f

2017. jún. 19. 15:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Kamu :)
2017. jún. 19. 15:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Még jó,hogy biszex vagy.Szexuális kapcsolatot létesítettél egy férfival és még élvezted is.

Lehet,hogy most úgy érzed,hogy elteltél vele,de nemsokára megint kívánni fogod.Legalábbis nagyon nagy esély van rá.

2017. jún. 19. 15:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az vagy de nem gáz.
2017. jún. 19. 16:05
 4/11 A kérdező kommentje:

Bocs hogy csak a sztorit írtam főleg, de eléggé zavarodott vagyok most. Korábban farkat sem láttam a csapat öltözőjén/zuhanyzóján kívül.

Volt aki ilyen viszonylag hirtelen jött rá hogy biszex? Vsgy légyszi írjatok már bármit. Múlt héten még heteró poreszra masztiztam, ahhoz képest most eléggé a mély vízbe kerültem

2017. jún. 19. 16:13
 5/11 anonim ***** válasza:
97%
Istenem de megnéztem volna. :P
2017. jún. 19. 16:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ettől még a nőkhöz is vonzódsz, akkor biszex vagy, igen. Most akkor mi van? Csináld, ahogy jól esik. Csak vigyázz, a férfiaktól is épp úgy elkaphatsz nemi betegségek, mint a nőktől.
2017. jún. 19. 16:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

5-ös, én nem csak néztem volna... :)

Igencsak aranyos és nagyon izgató tud lenni 2 ilyen amatőr srác :)

2017. jún. 19. 17:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Van számodra egy jó, vagy rossz hírem. Miután a szobatársaddal egymás farkát szoptátok, és kétszer megdugtad, és ezt élvezted, biszex vagy! Ez ellen küzdhetsz, mondogathatod magadnak, hogy csak kíváncsi vagyok, a tényen nem tudsz változtatni. Legfeljebb elnyomhatod magadban, de csak azt éred el, hogy egész életedben kielégületlen leszel.
2017. jún. 21. 06:59
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Második jól mondja.

Bár én biszex lány vagyok, tapasztalatból mondom, hogy a barátnőm (nem csajom) ugyanúgy érezte az első alkalmunk után, mint te. "Élvezte, de elég volt".

Aha, 4 hét múlva, mikor nálam aludt, azzal ébresztett hajnalban, hogy bizony kíván... És azóta is rendszeresen szoktuk csinálni. :)

2017. jún. 21. 09:22
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a kommentek:D kész siralomvölgy:D "van egy rossz hírem, biszex vagy!" :D Mintha szégyen lenne biszexnek lenni. Kérdező, sajnos a melegek ilyenek, utálják a biszexeket valamiért amit ők sem tudnak megmagyarázni. (A melegek alatt itt a b@
2017. jún. 22. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!