Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan biszexek, akik a csókot nem, de a szexet szívesen kipróbálnák azonos neművel?
Kedves Kérező!
Az átlagos és enyhe biszex férfiak, inkább csak a kielégülésben "segítenek" egymásnak, illetve e téren élik ki az elfojtott vagy felszínen lévő vágyaikat, fantáziáikat. Pld. akit férfiként az hajt, hogy egy másik férfit szpjon le.
Ennek ellenkezője az a heteró, aki néha arról fantáziál, hogy egy másik fiú le szpja őt.
A csókolózás, ölelés, a simogatás az egy másik műfaj... leginkább a heteróké a meleg vagy leszbi pároké.
SZERINTEM :)
lajos
11
Ment a plusz, de hozzátenném hogy igenis vannak biszexek, akik teljesen elfogadják magukat és emiatt ugyanazokat képesek az ágyban mindkét nemmel művelni.
Érdekes mennyire másképp gondolkodnak néhányan a csókról.Akár saját akár ellenkező neművel.
Én pl nem tudok olyan elképzelni, hogy zavarjon a csók, mert olyannal nem is akarnék semmit csinálni. Mondhatjuk úgy is, hogy akinek a nemi szervét a számhoz veszem, annak a minimum ,hogy a száját is kívánatosnak tartom. Pedig én "úgy vagyok bi", hogy a nők kb 80-20% arányban jobban érdekelnek.
Sokan pedig azt írják, hogy csak szerelemből...
Szerintem lehet pusztán az élvezetért is csókolni, akár azonos akár ellenkező neműt, a puha ajkak, nyelv élvezete stb...
És lehet szerelemből is, de egyik ne zárja ki a másikat. Illetve más célja van az egyiknek és a másiknak...
(szerintem)
13
De hát pont ez a lényeg, hogy nem vagyunk egyformák.
Van aki csak szerelemből csókol, van aki nem. Az egyik rosszabb a másiknál?
Én kipróbálnám milyen egy idősebbet(50+) le**opni.
Remélem egyszer sikerül.
21/f
Én például passzívként nem szeretem a csókot. A keményebb, határozottabb dolgok híve vagyok, ha pasiról van szó. Csókolózni nőkkel sem nagyon szoktam, az semleges.
29F
A biszex fiuk csak szexelni szeretnek.
Csokolozni csak a melegek szoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!