Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha szívesen kipróbálnám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szívesen kipróbálnám milyen egy nővel az már biszexualitás vagy csak kíváncsiság?

Figyelt kérdés

N 30

Van kedved? :)

2017. máj. 17. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindkettő :) én is így vagyok vele.
2017. máj. 17. 15:24
 2/6 anonim ***** válasza:
96%

Az mar az.

Egyebkent lenne kedvem nekem is egy nohoz, igen. De ez nem olyan ritka, mert en ferfi vagyok...

2017. máj. 17. 15:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ha elgondolod, hogy vajon milyen lehet, az még belefér a kíváncsiság körébe. De ha ki is próbálnád, akkor már mondhatjuk, hogy az vagy, hisz ha szexuális értelemben vonzónak találsz nőként egy másik nőt és ki is próbálnád, tehát szexuális együttlétet létesítenél egy másik nővel, ha alkalmad adódna rá, akkor egyértelmű, hogy az vagy.
2017. máj. 17. 18:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kíváncsiság. Ha kipróbálod és bejön, akkor mondanám biszexualitásnak. Én is ilyen helyzetben vagyok.
2017. máj. 17. 23:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
mindenféleképpen csak kiváncsiság
2017. máj. 18. 00:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Miben változtat, hogy ha az egyik vagy a másik?
2017. máj. 20. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!