Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Mostanában gyakran elgondolkoztam azon hogy csak a lányokat szeretem vagy a fiúk hoz is vonzódom-e, és eddig nem találtam rá egyértelmű választ. Ez a bizonytalanság lehet hogy betudható a "változó kor" hatásának de mégis mikor fog ez véglegesedni? Párkapcsolatom se volt még és így végképp nem tudom magam hova tenni.

18/f

2017. máj. 14. 11:34
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Tegyel probat! Fizikailag. Ha bejon a farok szopas, ferfitest, spermaspricc akkor el van dontve. Szerintem ne hagyd ki.
2017. máj. 14. 11:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mostanára ki kellett volna már alakulni, bár vannak esetek, amikor lassabb a folyamat. A kérdés az, hogy voltál e már szerelmes fiúba, izgultál e már föl fiú látványától, mozdulataitól, hangjától...

Figyeld meg a reakcióidat, és így megtudhatod, hogy van e hajlamod.

Ha van, éld ki, ha nincs, ne agyalj rajta.

2017. máj. 14. 11:37
 3/5 RoseTyler ***** válasza:
100%
Mit kell ezen külön gondolkodni? Emberekkel vagy körülvéve, élvezd a társaságukat, aztán úgyis észreveszed, hogy ki iránt táplálsz mélyebb érzéseket, meg ki iránt érzel vágyat.
2017. máj. 14. 12:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Faludi György azt válaszolta a nemi identitását firtató kérdésre (tudvalevőleg több felesége is volt, és sokáig egy kanadai költővel is együtt élt):

- Tudja, az úgy van, hogy az ember beleszeret valakibe, aztán az vagy nő, vagy férfi.

2017. máj. 14. 14:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy érzed, tudnál szexuális kapcsolatot létesíteni minden formában férfival (orál-anál), akkor lehet, hogy biszex vagy, de nincsen ezzel semmi baj. Ha voltál már szerelmes fiúba is, akkor nagy rá az esély. Amíg nem szereztél tapasztalatokat, ezt nehéz megmondani.
2017. máj. 16. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!