Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Mostanában gyakran elgondolkoztam azon hogy csak a lányokat szeretem vagy a fiúk hoz is vonzódom-e, és eddig nem találtam rá egyértelmű választ. Ez a bizonytalanság lehet hogy betudható a "változó kor" hatásának de mégis mikor fog ez véglegesedni? Párkapcsolatom se volt még és így végképp nem tudom magam hova tenni.
18/f
Mostanára ki kellett volna már alakulni, bár vannak esetek, amikor lassabb a folyamat. A kérdés az, hogy voltál e már szerelmes fiúba, izgultál e már föl fiú látványától, mozdulataitól, hangjától...
Figyeld meg a reakcióidat, és így megtudhatod, hogy van e hajlamod.
Ha van, éld ki, ha nincs, ne agyalj rajta.
Faludi György azt válaszolta a nemi identitását firtató kérdésre (tudvalevőleg több felesége is volt, és sokáig egy kanadai költővel is együtt élt):
- Tudja, az úgy van, hogy az ember beleszeret valakibe, aztán az vagy nő, vagy férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!