Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi és nő "barátok" azt kéri legyen hármasz szex?
A barátnőm biszexuális és elég sok barátja van, nők - férfiak egyaránt. Nem vagyok féltékenytípus és már régóta együtt vagyunk, de egy ideje zavar ,hogy túl közeli kapcsolatot ápol pár emberrel akikkel "csak barárok". Van neki egy lány barátnője akivel annyira jóban van,hogy konkrétan rá mászna a csajra és megteszi. Szereti ölelgetni, (el)köszönéskor megpuszilják egymást és elég sok időt tölt vele, megajándékozzák egymàst, volt rá precedens,hogy csajos napokat tartottak amiből az lett,hogy pár napra elment a barátnőjéhez. Nekem ezzel odáig semmi gondom nem volt és nem tulajdonítottam neki jelentőséget amíg a párom nem kezdett el az én társaságomban a lánnyal telefonon chatelgetni folyamatàban amikor beszélgettünk éppen. Volt,hogy éjjel még kiment a nappaliba,hogy telefonálgasson a barátaival. Most konkrétan nem tudom kivel beszélgetett, nem kérdeztem meg, de tudom,hogy egy barátja volt. Leültem beszélni a barátnőmmel és elmondtam,hogy mi böki a csőrömet, " megtudtuk beszélni" értelmesen, felnőtt emberek módjára a dolgokat. Igen, ez kb 2 hétig működött is és kevesebbet lógott a telefonján stb aztán ott van egy férfi is akivel szintén jó kapcsolatot ápol és puszi van, ölelés is. Még a jelenlétemben is bátran ölelgette a srácot csak úgy,ha éppen olyan kedve volt akkor megölelte vagy megsimogatta a karját. Ezzel a "barátjàval" is sok időt tölt viszonylag. Talik, kaja, és volt,hogy egésznap elsem értem. Nem zaklattam a 24 óra alatt 2x hívtam és hagytam neki smst-t,hogy válaszoljon , merre jár stb mert mi is csinálhatnánk valamit stb előbb végeztem a melóban és nem a barátaimmal voltam. Később mondta el a párom,hogy azzal a fiúval volt és mivel elfoglaltak voltak nem vette észre,hogy kerestem. Jó..ne is ragozzuk. Emiatt veszekedtem már vele. Na aztán mostanra már ott tartunk,hogy a laptopján a háttérkép egy kép amin fiú "baràtjàval" van ölelkezve. A telefonjàn egyik lány barátnője és ő. Most már napi szinten találkozik pár sráccal akikkel jóban van és mindig valami programot kitalálnak vagy csajos napok jönnek. Én pedig háttérbe szorultam, ezért számtalanszor beszéltem vele,hogy ez így nem lesz jó, de a barátait sem akarom elvenni tőlük stb de mégis csak egy párkapcsolat ez amiben vagyunk és nem igazán tetszik amit művel.
Nem gondoltam volna,hogy idáig jutunk, elég férfi van konkurenciának, nem kell hogy még a nők is azok legyenek, nekem eddig semmi problémám nem volt. De totálisan kicsapta nálam a biztosítékot,hogy felhozta a hármas szexet egy lány ismerősével aki biszex szintén. Lehet ez más férfit izgatna, de én inkább nem osztoznék a páromon. Szóba kerültek a férfiak is. Sajnos veszekedés lett a vége, mert rosszul reagáltam le én is az egészet és hideg zuhanyként is ért azért ez. Azt mondta minden tökéletes, nagyon jó velem a szex, maximálisan elégedett, az ötletet elsősorban miattam vetette fel, mert azt gondolta örülnék annak,ha valakit bevonunk. Mi? Most annak kellett volna örülnöm,hogy más d*ja a szerelememet? Vagy egy másik nővel smárol? Ja izgató meg minden, de volt részem kalandokban, 3-ban amikor nem volt párkapcsolatom. Ezt nem akarom ebben a kapcsolatban. Ő sem, állítólag. Nagyon megszeppent, és úgy érzem bűntadata van, folyamatosan bizonygatja,hogy nem azért mondta ezt, mert elégedetlen velem vagy ilyesmi. Hirtelen leállt a témàval, de nagyon letörtnek látom és most még itt vannak ezek a "baràtok" is továbbra akik bevallom az agyamra mennek és ismerem őket, van aki szerintem levágta már,hogy nem tetszik,hogy ennyit lógnak egymással, és igen, ez van. De nagyon irritàl és zavar,ha màs is ölelgeti rajtam kívűl a páromat. Van egy srác akivel egyszer a városban találkoztunk..ez is a barátnőm spanja volt. A fószer úgy puszilta meg,hogy kb a karjaiba vonta teljesen és a haját is megsimogatta, bókolt neki, kaccsintot is a hü**e gyerek és már azt beszélték,hogy majd valamikor találkoznak. Azért a sràcot leállítottam, mert konkrétan randervúra hívta a páromat és úgy éreztem ez pofátlansàg már. A pàrom ismételten akkor megszeppent és nem érti mi bajom. Tényleg néha olyan mintha teljesen vak lenne és áh..nem akarom megbántani, de mostanra beteltba pohár nálam. Valaki valami jó tanácsot tudna adni? Hogyan "foghatnám vissza?" nem akarom beszabályozni. De szerintem fordított esetben neki sem tetszene,ha csajokat ölelgetnék, puszi, talik stb Régóta együtt vagyunk, mindig adtam neki elég teret, mert erre nekem is szükségem van. Viszont most mindenki fontosabb lett nálam közben meg mégsem, mert érzem,hogy nagyon szeret és számíthatok rá azért..bonyolult..
F
értékelem a hozzáállásod és a határtalan nyugalmad, régóta a legértelmesebb kérdés..
a helyedben azt tenném h adok a hölgynek 3 napot h eldöntse együtt vagy külön folytatjátok, semmi mást nem kell tenni, nem kell magyarázkodni neki, tudod h van, ha nincs más választásuk akk jön ki az igazi jellem ;) na ügyesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!