Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én vagyok a hibás amiért megadom a másiknak azt, amire vágyik?
Bi srácként egyedül élek, rendszeresen ismerkedek, volt már alkalmi kapcsolatom és előfordult, hogy ilyenkor alkalmi szex lett a vége. Köztük több házas, vagy párkapcsolatban lévő férfival. Egyik ismerősöm nekem támadt, hogy hogy lehetek ilyen, hogy házas emberekkel szexelek, hisz ezzel tönkre teszem a házasságukat, párkapcsolatukat. És ezért én vagyok a hibás, és miért nem érzem át a felelősségemet.
Én meg azt mondom, hogy senkit nem kényszerítek a szexelésre, senkinek nem tettem fegyvert a fejéhez. Csak olyan férfiakkal szexeltem, aki maga is akarta. Nem hiszem, hogy én lennék a hibás azért, mert nekik nem jó a szexuális életük.
Tudjuk, hogy a férfiak is szeretik, ha izgatják őket hátulról. De sok férfi nem meri bevallani ezt a feleségének, párjának. Pedig, ha bevallaná, lehet, hogy a felesége izgatná a férjét hátulról. De ha én megteszem, hogy izgatom a férfit, esetleg szexelünk is, akkor miért én vagyok a hibás? Miért nem ők, akik nem mernek, vagy nem tudnak őszintén beszélni szexuális vágyaikról? Ha egy fulhetero pasi elmegy az utcalányhoz és befizet nála egy körre, akkor az utcalány a hibás? Nem a férfi aki felkereste? Vagy nem a feleség, aki nem tudja megfelelően kielégíteni partnerét?
De mondok mást is. Ha a férj nem meri elmondani a vágyát a feleségének, de azt viszont igényli, hogy leszo.jam, vagy hátulról megrakjam, és utána békességben élnek, akkor lehet hogy pont jót teszek nekik? A férfi levezeti feszültségét, aztán hazamegy és boldogan él a családjával.
Tényleg én vagyok a hibás?
Azert biszexualisoknal nekem ez egy kicsit nehezkesnek tunik.
Ha valaki mondjuk joreszt hetero es szereti a feleseget, de neha vagyik egy ferfival is a szexre, akkor hogy mashogy oldja meg?
Kedves Kérdező!
Lajos vagyok, Bp. 1863.
Írod:
A férfi levezeti feszültségét, aztán hazamegy és boldogan él a családjával.
ÉN: Teljesen egyet értek a fenti a gondolatmenettel.
Sokan, sokféle okból "Gyakorizunk".
A gondolatmenetem azoknak szól, akik PÁRKAPCSOLATBAN ÉLNEK, és a szexualitás kategória bármelyikében aktívan nézelődnek, kérdeznek, válaszolnak...
Biztos, hogy egyrészt amiatt vagyunk itt, mert valami NEM MŰKÖDIK JÓL a párkapcsolatunkban. Valami hiányzik az életünkből, vagy egyenesen épp válságban vagyunk. Hiányzik a szex, hiányzik a beszélgetés, az egymásra figyelés stb. stb.....
De az okai is sokfélék lehetnek a "gyakorizásnak". Van aki segítségért jön, Van aki segíteni, van aki jó tanácsért, van aki kalandozni, esetleg randit találni, végre beszélni valakivel, kimondani a rejtett titkokat.....
De a közös bennünk akkor is az, hogy a párkapcsolatunk NEM OKÉ-s.
Az én esetemben, arra jöttem, hogy a párom nem játékos, nem incselkedős, nem kalandvágyó. Amire pedig az én gyerek lelkem vágyna.
Ő nagyon megbízható és odaadó, áldozatkész és segítő, jó szerető, de nem pajkos, nem szeleburdi.....
S itt talán megtalálom azt, aki szintén erre vágyik:
vidám, felhőtlen, boldog játszadozásra, beszélgetésre, incselkedésre, fantáziálásra,
S LEGFŐKÉPP A BELSŐ VÁGYAINK,
TERVEINK, CÉLJAINK MEGBESZÉLÉSÉRE.... :)
És a gyerek lelkünk tud együtt játszani,.... :)
Lajos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!