Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olyan férfiak, akik más férfiakkal csak szexelnek, nem kötődnek érzelmileg, fontos, hogy a másiknak örömet okozzon szexben, vagy csak az a lényeg, hogy neki jó legyen?
Nekem fontos, hogy a másiknak is jó legyen, hiszen ez jelenti számomra az egyik örömforrást az alkalmi szexben is.
Mivel a kérdésed első fele egy általános állításra kérdez rá, ami minden férfira vonatkozik, és én egy ellenpélda vagyok az állításra, ezért egyszerű matematikai logika alapján az állítás hamis. Ha találunk egy olyan embert is, akinek a másik öröme nem fontos, csak a sajátja, akkor már azt is kimondhatjuk, hogy nincsen ilyen törvényszerűség egyáltalán - se ilyen, se olyan.
(Egy egyéb megjegyzés: szerintem aki "érzelemmentes szex"-ről beszél, az valamit nem ért, és rossz a szexkultúrája. Az alkalmi szexben is van érzelem, csak nem szerelemnek hívják, hanem vonzódásnak. Mi több, ki lehet fejezni érzelmeket valakinek anélkül, hogy szerelmes lennél bele.)
Nekem nagyon fontos, hogy a partnerem is élvezze a szexet. Hiszen ez a szex lényege!
Ha csak egyik félnek jó, az b * szás... már bocsánat.
Nálam csak a szex játszik. :) 30/Bi/F
a normálisabbja azért ad bele némi érzelmet.
én voltam olyan akit csak meg dugnak,ott volt ölelés,de pl.:csók szóba sem jöhetett.
persze én szophattam is,de viszonzásképp csak kiverte.
Vannak önző pasik, és vannak akik a másikra is odafigyelnek.
Előző bunkó, míg a második az egy teljesen normális, emberi lény, aki nem teljesen érzelem mentesen szexel, és odafigyel arra hogy minél magasabb szintű legyen a beteljesülés, mindkét fél számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!