Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a szüleimnek hogy bisex vagyok?
Ebben az esetben a barátodnak kellene megértenie, hogy túl sokat kockáztatsz. Nem a szégyenről van szó, csak arról, hogy nem akarsz sem megnyomorodni érzelmileg, sem az utcára kerülni. Ha a kapcsolatotok annyira komoly, akkor komoly lesz 5 év múlva is, ha meg nem az, akkor simán szakíthattok akár a színvallásod után is, és aztán végképp nem lesz hová menned (ha már abból indulunk ki, hogy a szüleid kirakhatnak).
Mellesleg amíg nem vagy nagykorú, jogilag nem lehet megtenni veled ilyesmit, ezzel nem árt, ha tisztában vagy. (Más kérdés, hogy a gyakorlatban ettől a ténytől nem nagyon szoktak megoldódni a problémák.)
Ha 16 vagy és a szüleid rosszul fogadnák, akkor ne mondd el.
Azt jól értem, hogy fiú vagy? Akkor a barátod legyen egyszerűen egy jóbarát, nem kell, hogy tudják, hogy több is van közöttetek.
(ui.: biSZex, muszáJ)
Ezt a 21 centiset adom
De amúgy szerintem nem kell elmondanod majd ha elköltöztél akkor ráérsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!