Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex fiú vagyok és imádok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex fiú vagyok és imádok szopni, ez beteges?

Figyelt kérdés

Imádom akkor csinálni (mélytorkosan is) ha a partnernek nagy mérete van és eléggé szőrös neki. Pl, ha borotválja akkor nem is izgat a dolog. szexet kipróbáltam aktív oldalon, de az sem olyan nagy szám, ezért inkább maradtam a puncinál.

De szopni imádok. Persze közös maszti se rossz, ha van.

Ez baj? Vagy beteges?

23/f

2017. máj. 25. 13:34
1 2 3
 21/25 sandrisbp ***** válasza:
100%

#10-es, nézz már egy kicsit körül!!! Vagy ha esetleg tudsz angolul, olvasd el ezeket: [link]

[link]

De magyarul is találhatsz bőven etológiai irodalmat, ami megmutatja, hogy a természetről és a természetes szexuális viselkedésről alkotott képed alapvetően téves. Az állatfajok jelentős része különböző céllal, funkcióval igenis részt vesz vele azonos nemű fajtársaival is szexuális cselekményekben. (Sőt, még a fajokat se tisztelik.... gondolj pl. arra, hogy jött létre az öszvér...) Emlősök és főemlősök között meg pláne nem ritkaság a dolog. Mint valaki találóan megállapította, "az állatoknak nincs szexuális identitásuk, csak szexelnek" - néha bizony a velük azonos neműekkel is. Mivel a természet nem lehet természetellenes, a te gondolkodásod hibás, beteg.

2021. márc. 26. 01:22
 22/25 Vuk-91 ***** válasza:
100%
#21-es, bár nem a kérdező vagyok, mégis köszönöm, hogy megemlítetted. Igen, az állatok nem hagynak ki olyan szexuális viselkedéseket, amiket a sok ember "természetellenesnek" illetve "elítélendőnek" minősít. Olyat meg nem hallottam, hogy a "homofóbia" néven ismert jelenség is ott lenne az állatokban, így nagyon elgondolkodtató, hogy tényleg mondhatjuk-e magunkat "jobbnak" mint az állatok, akiket oly szívesen lenézünk, mint ha lenne értelme.
2021. márc. 29. 09:21
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy vagyok ezzel én is.
2021. dec. 5. 10:54
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem beteges.

Egyszer az ember kivancsiságból belekóstol és nem bírja abbahagyni.

Én is így volnék kb ezzel.

Szeretem számba venni a faszt.

Szopni jó

2022. jan. 18. 21:58
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem beteges, hanem dicséretes... ;)
okt. 4. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!