Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fiú vagyok és imádok szopni, ez beteges?
Imádom akkor csinálni (mélytorkosan is) ha a partnernek nagy mérete van és eléggé szőrös neki. Pl, ha borotválja akkor nem is izgat a dolog. szexet kipróbáltam aktív oldalon, de az sem olyan nagy szám, ezért inkább maradtam a puncinál.
De szopni imádok. Persze közös maszti se rossz, ha van.
Ez baj? Vagy beteges?
23/f
#10-es, nézz már egy kicsit körül!!! Vagy ha esetleg tudsz angolul, olvasd el ezeket: [link]
De magyarul is találhatsz bőven etológiai irodalmat, ami megmutatja, hogy a természetről és a természetes szexuális viselkedésről alkotott képed alapvetően téves. Az állatfajok jelentős része különböző céllal, funkcióval igenis részt vesz vele azonos nemű fajtársaival is szexuális cselekményekben. (Sőt, még a fajokat se tisztelik.... gondolj pl. arra, hogy jött létre az öszvér...) Emlősök és főemlősök között meg pláne nem ritkaság a dolog. Mint valaki találóan megállapította, "az állatoknak nincs szexuális identitásuk, csak szexelnek" - néha bizony a velük azonos neműekkel is. Mivel a természet nem lehet természetellenes, a te gondolkodásod hibás, beteg.
Szerintem nem beteges.
Egyszer az ember kivancsiságból belekóstol és nem bírja abbahagyni.
Én is így volnék kb ezzel.
Szeretem számba venni a faszt.
Szopni jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!