Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex fiú vagyok és imádok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex fiú vagyok és imádok szopni, ez beteges?

Figyelt kérdés

Imádom akkor csinálni (mélytorkosan is) ha a partnernek nagy mérete van és eléggé szőrös neki. Pl, ha borotválja akkor nem is izgat a dolog. szexet kipróbáltam aktív oldalon, de az sem olyan nagy szám, ezért inkább maradtam a puncinál.

De szopni imádok. Persze közös maszti se rossz, ha van.

Ez baj? Vagy beteges?

23/f

2017. máj. 25. 13:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
97%
Én imádnék egy ilyen srácot :)
2017. máj. 27. 22:37
 12/25 anonim ***** válasza:
86%
#10 szerintem meg te vagy a beteg
2017. máj. 28. 15:48
 13/25 budaiz ***** válasza:
98%
#10 valóban betegen gondolkodsz
2017. máj. 28. 20:00
 14/25 anonim ***** válasza:
87%

Nem beteges :) a pasimmal mindketten szeretjük, én meg különösen imádom nézni, amikor ő csinálja. ;)

24/N

2017. jún. 6. 11:32
 15/25 anonim ***** válasza:
97%
Nem beteg, hanem biszex vagy. Én is az vagyok, férfivel oda-vissza mindent szeretek, de párkapcsolat csak nővel.
2017. jún. 7. 06:06
 16/25 Erokan ***** válasza:
100%
Rajtam is gyakorolhatja vki...
2019. aug. 3. 16:47
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretek cumizni Nincs ebbe semmi rossz
2019. aug. 4. 19:57
 18/25 Vuk-91 ***** válasza:
100%
Ne hallgass a sok maradi homofób barbár génhulladékra akik inkább kiírtanának a biszexualitásért, mintsem magukba néznének. Nem vagy beteges. A biszexualitás, és úgy a nemi irányultságok általában olyasmi, amit nem lehet gyógyítani. (Fogják egyesek mondani, hogy "Igenis lehet: Pszihiátria, vagy golyó. A Pszichológusom azt mondta, hogy a Pszichiáterek és egyébb elmeszakemberek már évek óta nem foglalkoznak a homoszexualitás "gyógyításával", a golyós megoldás pedig annak a jele, hogy az illető nem kapott elég szeretetet, így megvadult, barbár lett belőle, és neki ez a normális, amivel manapság inkább foglalkoznának a pszichiátriában, csak ugye a betegnek nincs betegségtudata) Ne is legyen a "gyógyítás" a cél. A te életed, a te tested, a te szabályaid, az isten meg szopja le mindannyiunk tagját.
2020. okt. 16. 15:54
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Én nős biszex férfi vagyok, ha a párotokkal meg tudjátok beszélni annál még a szex se jobb. Én először a feleségemmel együtt voltam fiúval nagyon jó volt, de ő közbe megbetegedett (nem igényli a szexet) de azt tudja, hogy nekem szükségem van rá, nem tudom milyen világba élünk de nem találok hölgy szexpartnert fiút is csak ritkán, minden esetbe megbeszélem a párommal amikor találkozok valakivel. Nekünk ez a normális, nem beszélünk róla senkivel, csak magunk között beszélünk meg minden találkozót.
2020. nov. 15. 16:07
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

10#

Nagy tévedésben vagy!

Nézz meg egy könyvet az állatok szexuális szokásairól!

Amúgy meg ha te akkora (heteró) vagy mit keresel a bi oldalon?🤔

Tuti h kamasz korodba oda vissza játszottál!😁😙😂

2020. dec. 29. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!