Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fiú vagyok és imádok szopni, ez beteges?
Figyelt kérdés
Imádom akkor csinálni (mélytorkosan is) ha a partnernek nagy mérete van és eléggé szőrös neki. Pl, ha borotválja akkor nem is izgat a dolog. szexet kipróbáltam aktív oldalon, de az sem olyan nagy szám, ezért inkább maradtam a puncinál.
De szopni imádok. Persze közös maszti se rossz, ha van.
Ez baj? Vagy beteges?
23/f
2017. máj. 25. 13:34
11/25 anonim válasza:
Én imádnék egy ilyen srácot :)
12/25 anonim válasza:
#10 szerintem meg te vagy a beteg
13/25 budaiz válasza:
#10 valóban betegen gondolkodsz
14/25 anonim válasza:
Nem beteges :) a pasimmal mindketten szeretjük, én meg különösen imádom nézni, amikor ő csinálja. ;)
24/N
15/25 anonim válasza:
Nem beteg, hanem biszex vagy. Én is az vagyok, férfivel oda-vissza mindent szeretek, de párkapcsolat csak nővel.
17/25 anonim válasza:
Én is szeretek cumizni Nincs ebbe semmi rossz
18/25 Vuk-91 válasza:
Ne hallgass a sok maradi homofób barbár génhulladékra akik inkább kiírtanának a biszexualitásért, mintsem magukba néznének. Nem vagy beteges. A biszexualitás, és úgy a nemi irányultságok általában olyasmi, amit nem lehet gyógyítani. (Fogják egyesek mondani, hogy "Igenis lehet: Pszihiátria, vagy golyó. A Pszichológusom azt mondta, hogy a Pszichiáterek és egyébb elmeszakemberek már évek óta nem foglalkoznak a homoszexualitás "gyógyításával", a golyós megoldás pedig annak a jele, hogy az illető nem kapott elég szeretetet, így megvadult, barbár lett belőle, és neki ez a normális, amivel manapság inkább foglalkoznának a pszichiátriában, csak ugye a betegnek nincs betegségtudata) Ne is legyen a "gyógyítás" a cél. A te életed, a te tested, a te szabályaid, az isten meg szopja le mindannyiunk tagját.
19/25 anonim válasza:
Én nős biszex férfi vagyok, ha a párotokkal meg tudjátok beszélni annál még a szex se jobb. Én először a feleségemmel együtt voltam fiúval nagyon jó volt, de ő közbe megbetegedett (nem igényli a szexet) de azt tudja, hogy nekem szükségem van rá, nem tudom milyen világba élünk de nem találok hölgy szexpartnert fiút is csak ritkán, minden esetbe megbeszélem a párommal amikor találkozok valakivel. Nekünk ez a normális, nem beszélünk róla senkivel, csak magunk között beszélünk meg minden találkozót.
20/25 anonim válasza:
10#
Nagy tévedésben vagy!
Nézz meg egy könyvet az állatok szexuális szokásairól!
Amúgy meg ha te akkora (heteró) vagy mit keresel a bi oldalon?🤔
Tuti h kamasz korodba oda vissza játszottál!😁😙😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!