Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok, a fiúk vagy lányok tudnak jobban nyalni?
Figyelt kérdés
2017. máj. 18. 15:50
1/7 anonim válasza:
Egy két fickónál a boxerem is jobban nyalna.
3/7 anonim válasza:
logikus, a lányok tudják hogy mit-hol :'D
4/7 anonim válasza:
Nálam jobban még Lassie sem nyal. ;)
6/7 anonim válasza:
Aki le pontozott az mi alapján tette? a kèrdező a véleményünket kérdezte, mi leírtuk.. Vagy nèhány srácnak ez ennyire bántja az egóját? Húha :D Akkor leírom, mégegyszer csak hogy mégjobban bosszantsam az illetőt (hátha felbukkan :p ) A nőknél jobban egy pasi sem tud jobban nyalni, ez a szomorú igazság. Sosem lesz képes olyan gyengèdsègre, odafigyelésre stb. Egy nő èszreveszi a másikon, hogy mikor kell erőteljesebben, vagy visszafogottan csinálni, mikor mire vágyik pontosan. Egy pasinál nagyon ritka, hogy ne elsősorban a saját kis igényeit vegye figyelemben itt. Persze nèha sikerül, de akkor se tudja ugyan azt a hatást elérni.. Míg a nyalás a hetero szexben az előjáték, úgy a leszbikus szexben lehet neveni így az aktust, mivel ki tudjuk úgy egymást elègíteni vele, hogy nem vágyunk másra. semelyik expasim nem volt képes eddig az érzèsig eljuttani, holott kb mindegyik nő képes volt, akivel eljutottam idáig és nem is igényeltem mást. Szóval mérföldes különbsègek vannak a kettő között, ès ezt nem csak én tudom igazolni, hanem jó pár biszex csajszi is. (ui. privátot NEM kérek, nem szoktam elolvasni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!