Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért nem érti meg a tanárnő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti meg a tanárnő hogy nem szeretnék tőle különösebben semmit?

Figyelt kérdés
Van egy tanárnő,akivel fura a kapcsolatom.Lehet kicsit hosszú lesz,a történet.Szóval a tanárnővel nem mondhatom azt,hogy jól kijövök.Mindig bunkózunk,és flegmulunk a másikkal,viszont mind a ketten érezzük azt a fura vibrálást,ami köztünk van.Mindig a tanár az,aki szemezni próbál velem,és én ezt néha viszonzom is,de ez nagyon gyakori jelenség nála,vagy ott ahol kevesen vannak és nem lássák,vagy ott ahol sokan vannak,nem túl feltünő.Ha véletlen beszélgetésbe keverednénk,egy ideig a szememet nézi,aztán viszont mindig átvált a számra,ami egy idő után engem eléggé zavar.Volt hogy nagy lendülettel mentem ki,ő meg jött be és nem sokon múlott hogy véletlen össze érjen vele a szám.De én nem szeretnék különösebben tőle semmit,de nem tudom mi lesz ha így folytatja.Viszont van ha véletlen a másik mellett állunk,olyan kellemetlenül érezzük magunkat,mert bele gondolunk mindenbe én legalább is de érzem hogy ő is.pl:A sok veszekedés,bunkózás,flegmázás,szemezés.Egyszerüen olyan fura.De a szemezés az már eldurvult rendesen meg a szájra nézés--Szerintetek?
2017. máj. 8. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet beképzeled ezt magadnak. Nem kell aggódni ilyeneken.
2017. máj. 8. 19:08
 2/5 Ramone ***** válasza:
60%
Ott abbahagytam hogy flegmulunk... Sötét vagy és előbb utóbb erre magadtól is te fogsz jönni :)
2017. máj. 8. 19:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért került a biszex kategóriába? Hány éves vagy? Egy tanár nem csinál ilyet...nem olyan hülye, hogy bármit is akarjon egy olyan diáktól,aki nem tud írni.
2017. máj. 8. 19:37
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
Kureld meg ha megtudod de csak akkor ha vagy már 18
2017. máj. 8. 21:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Már bocsáss meg, de a leírás alapján (meg hogy feltettél egy kérdést) nem gondolnám, hogy nem akarsz tőle különösebben semmit.

A flegmázás-bunkózás-szemezés nekem egy munkatársammal volt (fiúk vagyunk), és mikor rákérdeztem, mi ez, azt mondta, hogy munkatárssal nem kezd.

2017. máj. 11. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!