Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám felkelteni az érdeklődését az tanáromnak?
Nos, a dolog annyi lenne, hogy nagyon bejön az angoltanárnőm, és szinte minden órán rajta fantáziálok, és ez már az őrületbe kerget...
Nem házas, ha jól tudom, viszont van egy gyereke, és kb 30-35+os. Párszor már bókoltam neki, amit nem vett rossz néven. Engem nagyon felizgat, és azt érzem, hogy meg akarom őt kapni, akár nem csak játszadozásra.
20/f
Az érdeklődésed hidd el, már feltűnt neki. Jól esik a hiúságának, de ha van egy csöpp esze, nem fogsz bejutni a bugyijába.
Ezek fellángolások, mégha túlzottan komolynak is érzed. Majd elmúlik, ne aggódj:)!
Fontos nyelv az angol,
Rájöttem magamtól
És kerestem egy jó tanárt.
Gyakorolm is szépen
Háromszor egy héten
Az i am-et és a you are-t.
Az órát rendben töltöm
Mert kedves a tanárnőm,
Jól megtanít angolul,
Mégis egyik este
Fontos kérdésére
Ennyit mondtam válaszul:
No Miss, az nem nem
Angolórára jöttem
Meg kell tanulnom még
Néhány segédigét
Ha a tanárok mindenkivel dugnának, akiknek bejönnek vagy ahány diák rájuk kattant, akkor egy percük sem lenne, hogy felkészüljenek az óráikra.
Nem lesz ebből most semmi, várd meg a 10 éves osztálytalálkozót, ott azonnal megkapod, ha még bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!