Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szerelmes volt már tanárnőbe és valahogy kiderült, lettek következményei? Mi volt a reakció?
Itt most nem arra gondolom, hogy 7-ben tetszett a fiatal tanárnéni vagy ilyenek, hanem középiskola, egyetem, főiskola. Aki leírná nekem, hogy miképp viselkedett, hogy derült ki, lettek e következményei stb azt nagyon megköszönném. Akár itt, akár privátban. Tanárok véleménye is érdekelne, ha esetleg látják a kérdést, hogy ők ezt miképp reagálták le. Gondolom nem lehet kellemes ilyennel szembefutni hetero nőként, meg tanárként.
(Régóta foglalkoztat a téma, hasonló a helyzetem, ez minden.)
Hála Istennek rólam még nem derült ki, hogy szerelmes vagyok az egyik tanárnőbe, de ez igazából attól függ, hogy a tanár hogyan áll a homoszexuálisokhoz.
Szerintem egyik tanár se elenkezik, ha egy diák rajong érte...
Nekem egyetemen sikerült közelebbről megismerkednem az egyik tanárnővel.
Még suli után is találkoztunk párszor, de utána én máshová költöztem, és az egész abba maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!