Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért nem tudok elsülni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok elsülni orálba volt eddig részem párszor különböző partnerekkel?

Figyelt kérdés
Csak értelmes választ kérek, nem nagyon élvezem talán egyszer jól csinálta valamelyik, de 1 órán keresztül sem sikerült neki elélveztetnie, baj lehet???

2017. ápr. 23. 00:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyára feszült vagy és nem tudod elengedni magad. Majd idővel jobb lesz.
2017. ápr. 23. 00:52
 2/6 A kérdező kommentje:

ezt tapasztalatból írod??

Nos lehet van benne valami de akkor is fura,.. Volt amit szinte egyáltalán nem élveztem mintha majdnem ,hogy semmi nem történt volna.

2017. ápr. 23. 00:54
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom hogy lány vagy fiu vagy de én sem tudok el menni és nálam azért van mert nm tudom el engedni magam teljesen voltam már közel de rá feszülök. Szerintem nálad is ez lehet a baj lazulj el ne gondolj semmire csak elvezd
2017. ápr. 23. 04:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Lazulj el közben, és hagyd, hogy történjen, aminek történnie kell.
2017. ápr. 23. 09:33
 5/6 A kérdező kommentje:
szerintem el vagyok lazulva eléggé...Fiú vagyok
2017. ápr. 23. 12:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek el szobára. Ott a lány kötözzön ki az ágyhoz, ha ez sem elég akkor kösse be a szemed. Mond neki hogy kényeztessen, pl.: jégkockával símitsa végig a tested. Tapasztalatból mondom, hogy a jégkockával bárkit fel lehet tüzelni. F/22
2017. ápr. 24. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!