Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex fiúk/lányok! Összejönné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex fiúk/lányok! Összejönnétek egy transz személlyel?

Figyelt kérdés

Most nem azokra gondolok, akik konkrétan nőként, vagy férfiként határozzák meg magukat, hanem non-bináris emberekre. Akik a férfi és női identitás valamilyen "keverékeként" határozzák meg a sajátjukat, vagy valahol a kettő között, vagy mindezeken kívül, egy harmadik nemként, vagy nemtelenként, stb.

Ha amúgy bejönne az adott személy, adnátok neki egy esélyt, elriasztana a dolog, vagy hibbantnak néznétek és leugatnátok, hogy: "csak 2 nem létezik!"?

Légyszíves írjátok le a válaszaitokban a saját nemeteket is, és előre is köszönöm szépen, ha veszed a fáradtságot és írsz valamit.:3

(A negativítással/bántó szavakkal légyszi óvatosan!:( )

2017. ápr. 16. 09:00
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

[link]

Ha úgy értetted, hogy rólam szeretnél képet: nem, nem, nem. Bocsi.:D

2017. ápr. 17. 22:03
 12/32 anonim ***** válasza:
16%
Pedig biztos reménykedett szegény, hogy jön a szilikoncsöcs, kacsaszáj, húszcentis dákó.
2017. ápr. 17. 22:15
 13/32 anonim válasza:
17%
dicsak buksi egy gondolatolvasó :D
2017. ápr. 17. 23:08
 14/32 anonim ***** válasza:
88%

Persze.

Néha azért hozhat fura helyzeteket.

32/f

2017. ápr. 20. 00:55
 15/32 anonim ***** válasza:
88%
Nem voltam még ilyen személlyel, de biszexként nem utasitanám el.
2017. ápr. 22. 12:24
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Elég sok tényezőn múlik, hogy vonzónak találok-e egy adott személyt, így bár alapvetően férfiakról és nőkről fantáziálok, el tudom képzelni, hogy megszeressek valaki "nemtelent" is.

Lány vagyok.

2017. ápr. 27. 22:52
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Poliszex vagyok, ezért igen. :)
2017. máj. 5. 15:43
 18/32 anonim ***** válasza:
90%
Minden vágyam egy majd nem teljesen átalakult transgenderrel össze jönni, akinek nőies vonásai vannak és szinte lehetetlen meg mondani, hogy fiú volt hajdanán, de még mindig meg van a farka.
2017. máj. 5. 16:35
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem azzal lenne bajom, ha transz valaki, de viszont tény,vagyis inkább megfigyelés, hogy sokkal inkbb a fiúk vonzanak.

De van 1-2 transz ismerősöm, és eljátszok a gondolattal, hogyha én a fiú-énjéhez vonzódom, amikor ő lánynak tartja magát, akkor abból lehet-e probléma.

(Egyszer sikerült megsértenem egy nemrég tranzíción átesett tanszlányt, mert véletlenül a régi fiúnevén szólítottam meg - ebbe talán belejátszhatott az is, hogy fiúként olyan cukiii vooolt..)

Igazából az egyszerűség kedvéért - és talán mert a non-binaritást az orientáció terén sem túl elfogadott - melegnek szoktam magam nevezni, ami 90%-ban igaz is,

uh. nem is szabadott volna válaszolnom, bocsi:p

2017. máj. 5. 17:46
 20/32 A kérdező kommentje:
#19 Örülök a válaszodnak és megértem, hogy így érzel.:)
2017. máj. 5. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!