Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fiúk/lányok! Összejönnétek egy transz személlyel?
Most nem azokra gondolok, akik konkrétan nőként, vagy férfiként határozzák meg magukat, hanem non-bináris emberekre. Akik a férfi és női identitás valamilyen "keverékeként" határozzák meg a sajátjukat, vagy valahol a kettő között, vagy mindezeken kívül, egy harmadik nemként, vagy nemtelenként, stb.
Ha amúgy bejönne az adott személy, adnátok neki egy esélyt, elriasztana a dolog, vagy hibbantnak néznétek és leugatnátok, hogy: "csak 2 nem létezik!"?
Légyszíves írjátok le a válaszaitokban a saját nemeteket is, és előre is köszönöm szépen, ha veszed a fáradtságot és írsz valamit.:3
(A negativítással/bántó szavakkal légyszi óvatosan!:( )
Persze.
Néha azért hozhat fura helyzeteket.
32/f
Elég sok tényezőn múlik, hogy vonzónak találok-e egy adott személyt, így bár alapvetően férfiakról és nőkről fantáziálok, el tudom képzelni, hogy megszeressek valaki "nemtelent" is.
Lány vagyok.
Biztos nem azzal lenne bajom, ha transz valaki, de viszont tény,vagyis inkább megfigyelés, hogy sokkal inkbb a fiúk vonzanak.
De van 1-2 transz ismerősöm, és eljátszok a gondolattal, hogyha én a fiú-énjéhez vonzódom, amikor ő lánynak tartja magát, akkor abból lehet-e probléma.
(Egyszer sikerült megsértenem egy nemrég tranzíción átesett tanszlányt, mert véletlenül a régi fiúnevén szólítottam meg - ebbe talán belejátszhatott az is, hogy fiúként olyan cukiii vooolt..)
Igazából az egyszerűség kedvéért - és talán mert a non-binaritást az orientáció terén sem túl elfogadott - melegnek szoktam magam nevezni, ami 90%-ban igaz is,
uh. nem is szabadott volna válaszolnom, bocsi:p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!