Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy kipróbálnám transz csajokkal is?
Figyelt kérdés
Eddig csak barátnőim voltak, de most nézegettem a neten ezeket a thai transz csajokat és arra gondoltam, hogy szívesen kipróbálnám ilyenekkel.
Mással is volt vagy van ilyen?
F/23
2016. jún. 28. 20:54
1/5 zóna_pocok válasza:
Ha nevtelenul lennek elmondanam hogy igen, de igy nem fogom. :D
2/5 anonim válasza:
Az egyik exem egy transzszexuáissal van együtt. Jól megvannak, voltam én is vele. Ő férfivel nem tudna lenni, de a trans nőies. Vannak ilyenek.
N:
3/5 anonim válasza:
Hogy miért? Mert véletlenül épp így alakult a szexualitásod, ez van. Én egyébként nagyon vonzónak találom a transz csajokat, több okból is.
4/5 anonim válasza:
Ha elég nőies, talán kipróbálnám, de csak a kíváncsiság kedvéért. Mindenesetre nem tartom normálisnak.
5/5 anonim válasza:
Furcs gondolat, mert a transz csajok nem csajok-olyan férfiak, akik csak a lábuk között férfiak, leginkább homoszexuálisok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!