Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex fiúk/lányok! Összejönné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex fiúk/lányok! Összejönnétek egy transz személlyel?

Figyelt kérdés

Most nem azokra gondolok, akik konkrétan nőként, vagy férfiként határozzák meg magukat, hanem non-bináris emberekre. Akik a férfi és női identitás valamilyen "keverékeként" határozzák meg a sajátjukat, vagy valahol a kettő között, vagy mindezeken kívül, egy harmadik nemként, vagy nemtelenként, stb.

Ha amúgy bejönne az adott személy, adnátok neki egy esélyt, elriasztana a dolog, vagy hibbantnak néznétek és leugatnátok, hogy: "csak 2 nem létezik!"?

Légyszíves írjátok le a válaszaitokban a saját nemeteket is, és előre is köszönöm szépen, ha veszed a fáradtságot és írsz valamit.:3

(A negativítással/bántó szavakkal légyszi óvatosan!:( )

2017. ápr. 16. 09:00
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
88%
Természetesen igen, nő vagyok
2017. ápr. 16. 09:00
 2/32 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm a gyors válaszod.:)
2017. ápr. 16. 09:02
 3/32 anonim ***** válasza:
88%
Ha bejönne, azaz vonzódnék hozzá, akkor igen. 37/f/bi
2017. ápr. 16. 09:05
 4/32 anonim ***** válasza:
88%
Ha ez nem jár együtt azzal, hogy erkölcsi, kapcsolati dolgokban is "fluid" a személy (sajnos láttam már ilyet), és amúgy vonzódunk egymáshoz, akkor igen. F
2017. ápr. 16. 09:17
 5/32 anonim ***** válasza:
94%
Ha valaki tetszik teljesen mind1 milyen nemű.Lehet lány,fiú de még mind 2ő is. Vagy is schemale,vagy hermafrodita. Ezek is nagyon bejönnek. Nem,hiszem hogy probléma lenne. Sőt vágyom rá. Az ember érdekel aki tetszik így persze el is fogadom őt akár milyen.
2017. ápr. 16. 09:35
 6/32 anonim ***** válasza:
88%
Én még ilyennel nem is találkoztam és azt sem tudom, hogy ezt hogyan kell elképzelni szóval fogalmam sincs.
2017. ápr. 16. 10:22
 7/32 anonim ***** válasza:
90%

Ezt a kérdés nem teljesen értem, így azt írom amit gondolok.

Én simán járnák egy transzival, egy full nőként élő, szexivel! Tehát úgy néz ki mint egy nő, de van farka.

Nagyon izgatónak találom őket, egyszer remélem lesz lehetőségem hozzá(juk). :) 31/Bi/F

2017. ápr. 16. 10:33
 8/32 anonim ***** válasza:
14%
Persze. Apacshelikopter vagyok.
2017. ápr. 16. 13:38
 9/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszaitokat.:3

Őszintén szólva több negativításra számítottam. Privátban is több kedves emberrel volt szerencsém beszélni, aminek örülök.:)

A kérdést viszont nem ismerkedés céljával írtam ki, úgyhogy kérlek, ha privátban írtok, se legyen más szándékotok, mint a feltett kérdésre válaszolni.

A további válaszoknak is nagyon örülnék. Előre köszi, ha írsz.:)

#8 Talán jobb lett volna, ha simán elberregsz a kérdés felett. Nem volt kötelező válaszolni. Propellerekkel amúgy is nehéz lehet gépelni...:D

2017. ápr. 16. 21:54
 10/32 anonim válasza:
77%
Képet,képet,képet ;)
2017. ápr. 17. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!