Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fiúk/lányok! Összejönnétek egy transz személlyel?
Most nem azokra gondolok, akik konkrétan nőként, vagy férfiként határozzák meg magukat, hanem non-bináris emberekre. Akik a férfi és női identitás valamilyen "keverékeként" határozzák meg a sajátjukat, vagy valahol a kettő között, vagy mindezeken kívül, egy harmadik nemként, vagy nemtelenként, stb.
Ha amúgy bejönne az adott személy, adnátok neki egy esélyt, elriasztana a dolog, vagy hibbantnak néznétek és leugatnátok, hogy: "csak 2 nem létezik!"?
Légyszíves írjátok le a válaszaitokban a saját nemeteket is, és előre is köszönöm szépen, ha veszed a fáradtságot és írsz valamit.:3
(A negativítással/bántó szavakkal légyszi óvatosan!:( )
Ezt a kérdés nem teljesen értem, így azt írom amit gondolok.
Én simán járnák egy transzival, egy full nőként élő, szexivel! Tehát úgy néz ki mint egy nő, de van farka.
Nagyon izgatónak találom őket, egyszer remélem lesz lehetőségem hozzá(juk). :) 31/Bi/F
Köszönöm szépen a válaszaitokat.:3
Őszintén szólva több negativításra számítottam. Privátban is több kedves emberrel volt szerencsém beszélni, aminek örülök.:)
A kérdést viszont nem ismerkedés céljával írtam ki, úgyhogy kérlek, ha privátban írtok, se legyen más szándékotok, mint a feltett kérdésre válaszolni.
A további válaszoknak is nagyon örülnék. Előre köszi, ha írsz.:)
#8 Talán jobb lett volna, ha simán elberregsz a kérdés felett. Nem volt kötelező válaszolni. Propellerekkel amúgy is nehéz lehet gépelni...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!