Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevalljam neki vagy ez tönkretehet mindent?
Nagyjából egy hónapja jöttem rá, hogy biszex vagyok, ugyanis beleszerettem a legjobb barátomba.
Osztálytársak vagyunk a gimiben és nem rég jöttünk haza egy külföldi kirándulásról, ahol egy szobába raktak minket. Végül nem történt semmi, mivel a szállás gyakorlatilag átjáróház volt, így még annyira sem volt bátorságom lépni.
Már elmondtam neki, hogy biszex vagyok és nagyon pozitívan állt hozzá, gyakorlatilag hamarabb elfogadta mint én :D Ennek ellenére majdnem biztos vagyok benne, hogy ő heteró :/ Azt még nem tudja, hogy konkrétan általa jöttem rá, hogy a fiúk is tetszenek.
Sokszor úgy érzem már tényleg nehezen tudom elfojtani az érzéseimet, ha közös programunk van és beszélgetünk néha tényleg egy hajszálon múlik, hogy nem smárolom le...
Szerintetek mit tegyek?
18/F
"Már elmondtam neki, hogy biszex vagyok és nagyon pozitívan állt hozzá"
Mire vársz még?
Lehet őt is furdallja a kíváncsiság, és várja hogy lépj!
Hidd el, ha félne ettől, miután elmondtad neki, nem találkozgatna veled...
Remélem összejön :)
Igazából csak attól tartok, hogy utána már nem lesz semmi sem ugyanolyan. Tehát lehet barátok maradunk, de távolságtartóbb lenne és nem szeretném elveszíteni.
Próbáltam már köntörfalazni, kihámozni, hogy hátha ő is érez hasonlót, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy szimplán olyan jó barát, aki simán elfogad olyannak, amilyen vagyok.
Lebukni, azért nem buktam le soha, mert gyakran viccelődünk és egyébként is ,,jó színésznek" tart, gyakran szoktuk egymást ugratni :)
Nyilván azért mertem elmondani neki, mert tudtam, hogy milyen a nézete ezzel kapcsolatban és nem olyan kicsinyes, hogy emiatt megszakadna a barátságunk :)
Én is csak most kezdem emésztgetni, hogy biszex vagyok, de senki miatt sem fogom elfojtani, hogy ezzel magamnak okozzak kárt.
Kedves Kérdező!
Ha a barátod tudja, hogy biszex vagy és nem utasította el, akkor a kis lépések útján haladnék a helyedben.
De furcsa mód a fiúknál, férfiaknál kis lépés teljesen más, mint a lányoknál.
Én megkérdezném a barátomat, hogy kipróbálhatom-e rajta, hogy milyen a farkat leszopni. Szeretném vele először átélni ezen élményt.
A megfigyelésem, nagy többségében, egy jó szopásnak a heterók sem állnak ellent :)
Lajos Ffi54 Bp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!