Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehet hogy biszex vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy biszex vagyok?

Figyelt kérdés
Mostanában elkezttem filozni azon hogy milyen lehet férfival. Megmondom az őszintét nem borzaszt el a gondolat de mi van ha csak kacsa az egész?
2017. márc. 22. 04:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezed, hogyan kezdődött:

Kb. 18 évesen egyszer egy pesti fürdőben beszélgettünk a meleg vízben, amikor egy finom víz áramlat, majd kisvártatva egy ici-pici érintés érte a farkamat. Majd úgy fél percig semmi, de azután újra jött a finom érintés, és már kicsit erősebben. Ezt már nem lehetett nem észre venni. Most mit tegyek? A víz felett folyt a beszélgetés, alatta pedig valami olyan dolog indult, amire nem voltam felkészülve.

Én nem mozdultam. Az érintések egyre sűrűbbek és határozottabbak lettek, míg folyamatos simogatássá váltak. Amikor elkezdett felállni a farkam, és már keményedett, a kéz benyúlt a fürdőnadrágomba és nem a hagyományos rejszolós mozdulatokkal, hanem a szűk helyhez alkalmazkodva a fütykösömet simogatva és a makkomat morzsolgatva kielégített. Én a végén a fürdőnadrágomba élveztem.

Össze voltam zavarodva és szinte kimenekültem a medencéből, egyenesen a zuhanyzóba.

Nem láttam de éreztem, hogy valaki jön utánam. Egy 30 körüli srác volt és mondta, hogy Ő volt, aki kielégítet a medencében, s ha volna kedvem, akkor újra kiverné a farkamat. Én épp vettem le az anyaggal teli fürdőnadrágomat e beszélgetés közben, és roppant zavarban voltam, válaszolni sem tudtam a felvetésére. De mivel nem mondtam semmit, és csak ketten voltunk a zuhanyban, Ő gyorsan körülnézett, majd a válaszra sem megvárva kézbe vette a félkemény farkamat s immár rendesen húzogatva újra eljuttatott a csúcsra. Az Ő farka elő sem került, csak másnak akart örömet szerezni.

Ezt a történetet meséltem el a barátomnak, s arra jutottunk, hogy kipróbálhatnánk egymáson is ezt a fajta élvezetet.

Kerestünk egy alkalmas búvóhelyet, elővettük a farkainkat és Kis egymás előtti rejszolás során megmutattuk egymásnak, hogy hogyan szoktuk magunkat kényeztetni, majd kíváncsian kézbe vettük a másikunk farkát. Akkor volt életemben először valaki más kemény kukusa a kezemben. Elkezdtűk egymás farkával rejszolni, addíg csináltuk egymásnak, míg elélveztünk mindketten. Azt tapasztaltuk, hogy Könnyű és jó volt egymást kielégíteni.

Innentől persze kerestük az alkalmakat, hogy újra rejszolhassunk egymásnak.

Ez a közös élvezkedés rendszeressé vált közöttünk, majd a barátom Péter azt mesélte, hogy a szülei buliján kilesett egy VHS videót, amiben egy lány a szájába vette egy férfi farkát. Gondoltuk, hogy mi is kipróbálhatnánk ezt. Első alkalmakkor amolyan én bekapom neked és minden mozgás nélkül a meleg számban tartom a fütyid, majd te teszed ezt az én farkammal akciók voltak. Pár oda- vissza bekapás után a szokott módon kivertük egymásnak.

De azért lassanként ráéreztünk arra, hogy mit kellene csinálni és kialakult a rendes szopás. Egy alkalommal jött a nagy dolog. Péter felajánlotta, hogy elélvezhetek a szájában, s én nem álltam ellent :)

S ettől kezdve pár évre kialakult kettőnk között a rutin.....

Kis huzogatás, kis szopás, nagy élvezés :)

A kielégülés közeledtével, a szex végén én a kezemmel dolgoztam Péter farkát, Ő pedig szopota az enyémet. Általában kielégülés előtt szólnom kellett Neki, de gyakran volt olyan is, hogy a szájában élvezhettem el.

Hamarosan egész mesterfokra emeltük az egyszerre történő elélvezést :) így közös volt az adni és kapni élménye.

Ez nagyon régen volt, de jó lenne újra átélni :)

Én Lajos, Ffi. 54 Bp.17.ker. Szívesen beszélek priviben.

2017. márc. 22. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!