Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől biszex vagyok?
Én kíváncsi lennék rá, hogy néz ki, szóval küldheted a képet. :D
Egyébként nagyon úgy tűnik, hogy biszex vagy. Szívesen verted volna neki és még a spermáját is megkóstoltad. Ha lányokkal akarsz lenni hosszútávon, hajrá, de ez nem jelenti azt, hogy ne próbálhatnád ki emezt az oldalt is. És ha ez is tetszik, akkor használd ki a lehetőségeket. :)
Szerintem is biszex vagy de ezzel a vilagon nincs semmi gond! ;)
Engem is erdekelne a kep a haverodrol szoval hajra! ;)
Kedves Kérdező!
A történeted igazán érdekes, és a leírásod alapján egyáltalán nem esett rosszul. Érdemes lenne a barátoddal megbeszélned ezt, mivel biztosan ő is élvezte.
Te biszexuális vagy, és semmi gond nincs ha saját nemed iránt is érdeklődsz, ez később változhat, és háttérbe szorulhat ez a vágy, és a lányok kerülnek előtérbe, vagy fordítva.
Következőkor talán aludj megint nála és megint verjétek ki, de akkor ajánld fel, hogy csináljátok egymásnak. Ha benne van, utána beszéljétek át ezeket a dolgokat.
Üdvözlettel,
A. Pszichológus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!