Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől már biszex vagyok?
A fiúkhoz vonzódom. Tudom magamról, van barátom. Általában a lányok nem fognak meg. Semmilyen szexualitással kapcsolatos gondolat nem fordul meg bennem egy lány láttán. Azonban van az lány! És ő összezavart. Ha meglátom, olyan érzésem lesz, mint mikor egy helyes pasit látok meg. Szó szerint a torkomban dobog a szívem és zavarban vagyok ha meg kell szólítanom. Minden találkozást várok és olyan gonddal figyelek a megjelenésemre, mint mikor egy sráccal találkozok.
Elég fiús lány egyébként. Rövid haja van, sportos alakja, látszik rajta h sportol. Ugyanakkor mégis nőies egyben.
Van az egész dologban valami vágyódás, hogy hasonlítani szeretnék rá, de rengetegszer voltak vele szexuális vágyálmaim, amik tetszettek. Még napközben is beleborzongok ha eszembe jut és ha látom se tudom kiverni a fejemből, mert az ötlet tetszik.
Csókolóztam már lánnyal 2x, de az véletlen volt.
Szerintetek?
19/L
Akkor az is még egészséges ha vele is szeretnék csókolózni? Megérinteni?
Kapcsolatot viszont nem tudnék elképzelni.
"Csókolóztam már lánnyal 2x, de az véletlen volt. "
Azt mégis, hogy oldottad meg véletlenül?
Igen, Biszex vagy. Nincs ezzel semmi probléma.
Hát nem voltam teljesen józan :D
Egyik alkalommal sem én voltam a kezdeményező fél, bár vissza se utasítottam.
Minden esetre, nem fogom tudni, hogy neki milyen beállítottságai vannak :D :/ Facebookon semmit nem találok róla sajnos. Valószínű a lány akihez már éppen vonzódnék csak vágyálom marad.
"Szerintem minden lányban van egy minimális vonzalom a saját neméhez. "
Bezzeg ha ezt egy fiúról írnák. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!