Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől biszex vagyok?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben gyakran vágytam arra ,hogy egy másik fiúval együtt maszturbáljak.2017. febr. 3. 17:33
2/9 A kérdező kommentje:
Kb. velem egykorú fiúval képzeltem el.
18 vagyok.
2017. febr. 3. 17:39
3/9 anonim válasza:
Akkor leszel az, hogy ha kiprobalod, es szeretni, fogod azutan is...
4/9 anonim válasza:
Én 26 vagyok, szóval nem éppen egykorú veled, de hasonlót kipróbálnék, akár többet is.
5/9 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes, kategorizálni magadat. Engem is izgat sőt még az orál is de párkapcsolatot nem tudnék elképzelni max barátság extrákkalt :D
21/F
6/9 anonim válasza:
5-öshöz hasonlóan, engem is izgat több minden fiúval is, de kapcsolatot nem tudnék elképzelni.
22F
7/9 anonim válasza:
A közös maszti engem is izgat egy ideje.
Ha van kedve valakinek ismerkedni, írjon nyugodtan :)
22/F
8/9 anonim válasza:
Engem is izgat, de csak inkább vékony pasikkal, és lehetőleg kisebb szerszámmal.
36F
Egyébként meg szerintem csak kíváncsi vagy.
9/9 anonim válasza:
Nekem is bejönne és 25 éves vagyok és pesti. Bár én se tartom ettől biszexnek magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!