Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fiúk ti beéritek az egyoldalú orállal?
Úgy értem hogy csak lesz*pnak titeket és kész.Vagy ilyen nincs?Mindenképpen kell a d*gás is?
21/f
Igen, elég az orál!
24/F, Budapest
Sosem volt egyikben sem reszem, de lehet jobb lenne eloszor egyoldalu oral, bemelegitesnek.
25f
Én négy öt havonta szokta egy passzív fiúval találkozni, s olyankor csak szopást szoktam kérni és kapni tőle. Számomra elegendő élvezet, amikor a partnerem finoman, érzékien és hosszan szopja a 16 cm.es farkamat. Persze, ha kéri, úgy örömmel kényeztetem a kezemmel Őt.
Ha lenne érdeklődő, úgy örömmel volnék partnere abban, hogy élvezhesse egy szép farok szopását :)
Lajos 54, Bp. 17.ker
volt olyan akit csak szopni kellett,nem olyan jó az.
én akartama volna többet de ő csak legyen leszopva és kész.
néha kiverte a farkam de ennyi.
Érdekes, de én nem szeretem, ha egy pasi szop le. Nem szoktam ellenkezni, mert hát sokan szeretnek aktívként is szopni, de én azután, h leszoptam/szoptuk egymást, azért elvárom, h megdugjon.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!