Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyoldalú szexnél is biszexség?
Figyelt kérdés
Az egyik baratnommel,aki biszex szoktam magam nyalatni,de en nem csinalok vele semmit csak smarolas mert nem merem megtenni.Biszex lennek hogy egy velem azonos nemuvel csinalom meg igy is hogy en nem viszonzom?Ez az elso szexualis elmenyem,es eddig nem jutott eszembe hogy lanyokkal legyek.lany vagyok es gimnazista.HELP2015. júl. 13. 23:27
3/8 anonim válasza:
Biszexség! Ha majd fiuval is.
De szerintem túl nagy feneket keritesz a dolognak.
4/8 anonim válasza:
Szerintem aranyos te is es o is jol jar :) de a fiuk tetszenek es kesz ennyi :)
5/8 anonim válasza:
Istenem de jó lennél nekem. Imádnálak. Ha gondolod írj
6/8 anonim válasza:
Igen, erősen úgy tűnik, hogy biszex vagy, azért ez nem a világ vége :'D
Miért nem mered megtenni?
8/8 anonim válasza:
Nem mintha számítana, de van rá egy kis esély, hogy pont ismerem a barátnődet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!