Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexség vagy heteroság szerintetek?
Nem értem ezeket. Nem ez az egyetlen ilyen kérdés itt. Milyen könnyű a csajoknak, ezek itt nyalifalizzák egymást de még úgyis vállvonogatva mondják, hogy bizony heterok. Ha egy pasi csak annyit mond, "szerintem ez a srác jóképű", akkor máris buzeráns. :D Szép, mondhatom..
Nem hiszem, hogy hetero az a lány aki ilyet csinál. Mivel sok lány egyáltalán nem csinál semmit más lányokkal, akkor ha te hetero vagy, aki meg semmit se csinál azonos neművel az meg überhetero?
Kinsey-skála, tudom .. :D
Csak nekem kicsit sokszor mentegetőzésnek tűnik. Miért gáz felvállalni, hogy biszex vagy, vagy ilyesmi. Most akkor mi van? Jó abban az álomban ringatni magad hogy "hetero vagyok".. PEdig a biszexség meg a leszbikusság sem betegség.. Csak állandóan ez a görcsös megfelelés van a társadalom felé. Ha egyszer történik valami csajjal kíváncsiságból, és utána már nem. Akkor azt mondom hogy oké, kipróbálta nem tetszett neki, hetero. De ha többször történik és élvezi is, azt nem mondanám teljesen heteroszexuálisnak. Heteroromantikus biszexuálisnak inkább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!