Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltak már valakinek hasonló "biszex-közeli" élményei amikor hármasban csinálta (2 fiú 1 csaj)?
tegnap egy haverommal elmentünk egy prostihoz (igen, kicsit be voltunk már állva)
Már korábban is voltam nála úgyhogy tudtam h benne van az ilyesmiben
Egy ideig felváltva cisnáltuk aztán meg egyszerre.. Nincs ezzel bajom csináltam már ilyet (szintén egy prostinál)
Csak aztán csinált valamit a prosti ami fura volt.. megkért h álljunk egymás mellé aztán elkezdte egyszerre verni a farkunkat. És mikor már kb mindketten elég közel voltunk h elsüljünk, fogta és bevette mindkettőnk farkát a szájába.. ez már kicsit érdekes volt de mondom belefér.. nem mindennap van ilyen.. aztán kiveszi és elkezdi a farkunkat összedörzsölni.. köpni nyelni nem tudtam közbe ilyeneket mond h egymástól fogtok elélvezni.. de ekkor már a csúcson voltam és elélveztem.. aztán nem sokkal a haverom is
utána mikor eljöttünk csak néztünk h ez meg mi volt????
utána nem is igazán szóltunk egymáshoz..
de a legrosszabb az egészben h sem ott nem undorodtam sem most nem gondolom h ez taszított volna..
csakhát az a fura benne h pont a haverom volt.. mással talán még csak zavarban sem lettem volna..
biszex lennék? vagy ez még nem az?
Már az első mondat bukás
Nem fogadnak a prostik ittas vagy bódult állapotban lévő embereket
Hasonló helyzetben voltam én is. 1 csaj és ketten voltunk srácok.
Megkért h nyaljuk egyszerre - amit gondolom nem kell mondanom nehéz kivitelezni anélkül h ne érjen össze a nyelved 1 másik sráccal. Alapból extra b . zisnak gondolnám de abban a felhevült állapotban nem zavart különösebben...
Nincs ezzel gond amíg 2 ember titka marad... ezesetben 3... szerintem :P
24/F
1: ki mondta h ittasak voltunk?
bár nagyon okos vagy, én voltam már enyhén alkoholos állapotban is prostinál (volt h a prostival fogyasztottunk el 1 üveg pezsgőt)
Szerintem iszonyatosan izgató!
Ki volt a prosti? Én is mennék hozzá :-)
A biszexualitás minden emberben benne van,csak van aki teret enged neki,van aki nem.
Egy nő ismerősöm szerint ,ha felfokozott a hangulat,megszűnnek a nemek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!