Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakivel történt hasonló?
Figyelt kérdés
Tesóméknál töltöttem az éjszakát, reggel ő elment vásárolni így kettesben maradtam a sógorommal. Végzett a tusolással, majd következtem én, hozott tiszta törölközőt aminek az lett a vége, hogy orálisan kielégítettük egymást. Jómagam biszex vagyok amit nem vertem nagy dobra, de most nem tudom hová tenni a dolgot pláne, hogy a végén a fülembe súgta, hogy legközelebb tovább lépünk. Lehengerlően jó hapsiról van szó, így alig várom a következő lehetőséget, de közben meg utálom is magam hisz a nővérem pasijáról van szó...2016. dec. 28. 08:34
1/8 anonim válasza:
De kár, hogy én a sógorommal nem így vagyok.
2/8 anonim válasza:
A nővéred pasiját talán nem kellene a magadévá tenni. Történt ami történt, de ha nem szeretnéd, hogy a nővéred egy életre megharagudjon rád, akkor a pasiját felejtsd el.
3/8 anonim válasza:
Igen, velem.51F.A nejem betegsége miatt,már másfél éve nem dugtam.A feleségemmel elmentünk meglátogatni a testvéreit.A húga 35 éves.Kicsit ittunk,közben én villanyt szereltem a nővérénél.Én nem vezettem az ital miatt és ott volt a meló is.A húgának a férjét kérte meg,hogy vigye el az anyjához.Ment a nővérük is.Mikor a húgával kettesben maradtunk ,én pont a széken a dobozban matattam ,mikor ő elém lépett és elkezdte maszírozni a fenekem,majd előre nyúlt és megfogta a farkam, nadrágon keresztül.Ekkor már többször szóltam,hogy ne,mert baj lehet.Azt mondta,ha nem szólunk ,nem fáj. senkinek.Úgy állt a farkam ,mint a sorompó.Tudtuk,hogy min,egy óránk van.Hát belecsaptunk a lecsóba.Análon kívül minden volt.Konyha asztal.mosogató tetején ment a szopás,nyalás,kúrás és közben ittünk.Azt mondta,hogy ez ismétlést követel majd,mert így még nem baszták meg.Más nap elmentek közösen vásárolni,de én a nővérével,45 maradtam most otthon.Akkor derült ki ,hogy a hugica elkotyogta neki,mi volt tegnap.Megpendítette,ha véletlenül kotyog,akkor botrány lehet belőle.Ezen kellett segíteni,így ő is megkapta az áldomást, kegyetlenül megdugtam,szopattam,nyaltam.Itt tőbb idő volt,mert a nők sokáig vásárolnak.Ő neki már 2 hónapja nem volt alkalma kefélni.Mi haza jöttünk és béke van,mert mind két tesója megkapta a mit akart.Ők nem kotyognak,mert náluk is botrány lenne.Ha nálatok kiderül,akkor botrány,de legalább a nővéred tisztában lesz a pasijával.Lehet engem lepontozni,de én 1.5 éve recskáztam.
6/8 anonim válasza:
#3 Jó story! Lesz folytatása velük?
7/8 anonim válasza:
Az 5-ösnek.Én is félhettem volna attól, hogy meggyanúsítanak majd,hogy búza vagyok.Na ezt megoldottam.A még ilyen csinos hölgyek vannak a rokonságban,és a földön,addig én nem buzulok be.Ez amúgy is a családban marad.6-osnak.Igen lesz folytatása,de most már én fogom keresni az alkalmat velük.Szerintem nem kell majd megerőltetnem magam,hogy megint jó belátásra bírjam mindkét tesókáját.Lehet,hogy a hugica jön szilveszterre a családjával. Nem hiszem,hogy lesz most alkalom rá,mert nem kell már nagy bevásárlás,meg vettünk mindent.
8/8 anonim válasza:
Sajnos nem, de jó lenne egy ilyen sógor :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!