Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végül megérdemelte a zsaroló amit kapott?
Egy srác akit megdugtam néhányszor, azzal fenyegett hogy elmondja a családomnak, barátaimnak és a munkahelyemnek hogy nem heteró vagyok. Mert kellett neki a pénz.
Úgyhogy elmondtam a családomnak (két szülőnek, egy testvér, nem túl nagy család), a néhány nagyon régi, évtizedes jó barátnak (mind heterók) és a munkahelyen is szóltam két főnöknek, hogy lehet ezzel kapcsolatos üzeneteket kapnak majd.
Végül senkit nem zavart a dolog. Egy régi haver azóta kevesebbet beszél velem, de ő is normális. Meg amúgy is a nőket szeretem inkább, a srácok az csak olyan kiegészítés ha szabad vagyok.
Mindez pár éve volt, most ítélték el őt másodfokon is. Másfél év felfüggesztett börtön és fél millió forint pénzbüntetés zsarolásért. Az üzenetek alapján amiket küldött, meg amikor egyszer találkoztunk és felvettem a beszélgetést ahogy fenyeget.
26/F
megérdemelte, jól megszívta :D
24F
A fél milla neked megy kártérítés gyanánt tőle, vagy állambácsinak fizeti be?
Mert ha neked, akkor úgy kerek a történet.
3:
Nem kártérítés, csak pénzbüntetés. Szóval nem nekem. + Perköltségek. Ami elvileg még kb másfélszeresére emeli a pénzbüntit.
Utolsó: Nem polgári peres eljárás volt, hanem büntetőbírósági. És ahogy írtam a perköltségeket neki kell fizetnie.
Nekem így ingyen volt, csak néhány napot kellett kivennem a tárgyalások idején szabira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!