Tudtok mondani olyan durva beszólást, amire egy viszonylag nyugis 11-es fiú behúz párat a másiknak? (mondjuk egy harmadik, "nyomi" osztálytársukra vonatkozik de eléggé átmegy minden határon a beszólás, szóval az ember úgy érzi, megérdemelte az ütést)
Figyelt kérdés
Fontos. És lehetőleg ne csúnya szavakból álljon. Köszi!2017. márc. 11. 19:54
1/5 anonim válasza:
Ez megint milyen fogyatékos kérdést? Neked kell érezni, hogy mikor lép át egy bizonyos határt az illető..
2/5 anonim válasza:
Pl. a harmadik osztálytársnak lenéző hangnemben beszól, hogy: "Lúúúzer!" Aki így viselkedik, simán megérdemel pár erős pofont.
3/5 A kérdező kommentje:
#1: sokat segítettél, kösz! :D
#2: szerintem azért egy ilyenért nem jár pofon... de köszi :)
Egy sztorihoz kéne, csak én nem vagyok igazán beszólogatós..
2017. márc. 11. 20:06
4/5 anonim válasza:
Ha nem ismerem nem tudok mit mondani. De nálam az már átlépi a határt ha a súlyát gúnyolják (pl: Maximum takarító leszel ezzel a csontsovány testtel. Vagy csoda, hogy nem szakad le veled a szék) Ha betegségét gúnyolják (Szerinted kinek kell egy *betegség neve*? Egyedül fogsz meghalni, törődj bele) Vagy ha a szüleit (Apád is csak egy biztonsági őr 50 évesen, te se fogsz többet elérni) Meg van még pár ami köcsögség, de ami ilyen elvi dolgokba ütközik az nálam bicska nyitogató
5/5 anonim válasza:
3: Csak az utolsó gerinctelen férgek lúzereznek, úgyhogy én senkit nem fogok sajnálni, akit ezért pofon vágnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!