Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok errol? Bovebben lent.
Parommal 4 eve jarunk. Elso kapcsolata, elso baratnoje vagyok.
Van egy nagyon jo baratja akit mar 8 eve ismer. Szepen lassan ahogy beszelgettunk rajott, hogy vonzodik hozza. Sokat emliti hogy a baratja lehet meleg...es hogy ha ok szexelnenek valoszinuleg o lenne felul.
A problema ott kezdodik hogy nagyon feltekeny vagyok. De rajottem csak ha lanyokkal csalna meg. Valamiert ugy erzem hogy ha a regi baratjaval lenne valami csak olyan teren nem lennek duhos. Sot. Talan neznem is...
Felek ha ezt elfojtja magaba kesobb visszaut. Tudom hogy fontos szamara es tobbet is erez iranta...de kifejezetten homofob a parom.
Szoval komplex a helyzet.
Koszonom ha valaki velemenyt mond...tanacsot nem kerek mert hat meg kerdeseim sincsenek. Talan hogy segithetnek neki?
22L koszonom
"hogy ha ok szexelnenek valoszinuleg o lenne felul."
az nem így megy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!