Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok errol? (bovebben lent. )
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lannyal,mondhatni mar ossze is jottunk. Szoval beszelgettunk es az o csaladja vallasos es a lany is valamennyire.Mondta, hogy volt egy kapcsolata meg reg. Lefekudt a sraccal egyutt is eltek.A lany azt hitte,hogy hazassag lesz ebbol ugy is,de aztan megsem mert szakitottak.Most celozgat nekem,hogy o azt mar megbabta nagyon,hogy odaadta magat annak a sracnak es utana eldontotte, hogy megegy ilyen nem fordulhat elo mert hazassag utan lesz csak szex.Szoval mint ha meg mindig szuz lenne de mar nem az csak fejben...Ez nekem azert fura es nem tudom,talan igy nem kene belemellyulni ebbe a kapcsolatba.Nalam nem csak a szex a fontos,hanem hogy hazassag elott egyutt is eljunk vmeddig,hogy kideruljon mukodik e az egyutteles.Mondjuk nem nagyon ertem a lany hozzaallasat, mert mivel lett volna masabb ha exe elveszi elobb es utana szakitanak mint ahogy lett is,mert akkor most elvalt no lenne az mivel jobb. En egy ilyen felresikerult kapcsolat utan mar csak ovatossagbol is inkabb a kesobbi osszekoltozes mellett lennek es utana hazassag...de mindegy is mas a vilagnezetunk ezt el kell fogadni.2016. nov. 19. 20:30
1/3 anonim válasza:
Adj még időt arra,hogy jobban megismerjétek egymást. Úgyis ki fog derülni az,hogy mit gondol kettőtök kapcsolatáról. Lehet,hogy most még csalódott az előző kapcsolata miatt, Benned esetleg majd jobban megbízik és változik a véleménye arról ami most Neked nagyon nem tetszik.
Viszont erről a témáról egy idő után beszélnetek kell, mielőtt elmélyül a kapcsolat ezek fontos kérdések, de nem rögtön az elején.
2/3 anonim válasza:
Ne hagyd, hogy bepalizzon, neked most bemagyarázza ezt a bizalmas baromságot, aztán majd közben ha jön egy olyan srác, aki kellően nyomulós, neki majd odaadja magát rögtön.
3/3 anonim válasza:
Női logika, amit a lány tanúsít... Na, látod, ez az egyik fő oka, hogy óvatos vagyok párkeresés során...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!