Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ti mit gondoltok errol?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok errol? Bovebben lent.

Figyelt kérdés

Parommal 4 eve jarunk. Elso kapcsolata, elso baratnoje vagyok.

Van egy nagyon jo baratja akit mar 8 eve ismer. Szepen lassan ahogy beszelgettunk rajott, hogy vonzodik hozza. Sokat emliti hogy a baratja lehet meleg...es hogy ha ok szexelnenek valoszinuleg o lenne felul.

A problema ott kezdodik hogy nagyon feltekeny vagyok. De rajottem csak ha lanyokkal csalna meg. Valamiert ugy erzem hogy ha a regi baratjaval lenne valami csak olyan teren nem lennek duhos. Sot. Talan neznem is...

Felek ha ezt elfojtja magaba kesobb visszaut. Tudom hogy fontos szamara es tobbet is erez iranta...de kifejezetten homofob a parom.

Szoval komplex a helyzet.

Koszonom ha valaki velemenyt mond...tanacsot nem kerek mert hat meg kerdeseim sincsenek. Talan hogy segithetnek neki?

22L koszonom

2017. jan. 30. 00:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el neki amit gondolsz.

Ez egy érzékeny téma, felesleges hazugságokkal tovább nehezíteni.

2017. jan. 30. 00:09
 2/13 A kérdező kommentje:

En azt szeretnem hogy neki jo legyen. Tobbszor elmondtam hogy csak lannyal ne csaljon meg.. ennyit kerek. Tudom fura...de valamiert igy gondolkodom. Nem akarom hogy elnyomja ezt magaba. Mas fiunal nem erezte ezt soha ahogy mondja. Tetszett neki par szaktarsa az egyetemrol de a szemelyiseguk miatt nem melyult el a gondolatai.

De arrol a bizonyos baratrol es a melegsegrol napi 3x is feljon a tema.

2017. jan. 30. 00:14
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Ő a srácot akarja, te meg nézni őket. Kérdezzétek meg a harmadik felet is.
2017. jan. 30. 00:19
 4/13 anonim ***** válasza:
85%

... és mindamellett homofób a barátod?

Ezigen apám...

2017. jan. 30. 00:20
 5/13 A kérdező kommentje:

Igen. 21 eves koraig az egesznek ellene volt. Aztan egy eve meg jott a palfordulas.

Es tagadja magat...

2017. jan. 30. 00:27
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Bizonyitott teny, hogy a homofob emberek a legnagyobb (magukban elfojtott) melegek!

Kerdezd meg a parodtol, hogy pottyos-e az inge, zongoran/hegedun jatszik, piros az inge?!

A hulyeseget felreteve minden rajtad mulik, hogy a jovoben mi lesz, a lenyeg, hogy te is erezd jol magad, es tudj elni a gondolattal, lehet hogyha meglatod a parod egy masik ferfival, eloben, akkor mar tobbet nem meg fogsz ferfikent ranezni, ezt gondold at jol.

De a baratod 100%, hogy hazudik neked, lehet hogy a baratja meleg, o mar tudja, hogy meleg, vagy sem, itt az a kerdes, hogy mar votlak egyutt vagy sem... a baratod finoman akart teged megkozeliteni evel a kerdessel, felt, hogy hogy ragalod le, de az biztos, hogy a baratja meleg, o is tudja, a baratja meg tudja, hogy o megnyomna hatulrol, vagy mar megis nyomta... de ha szeret, akkor bizonyara azt varja, hogy engedd meg neki, es ne legyen lelkiismeret furdalasa.

2017. jan. 30. 00:38
 7/13 A kérdező kommentje:

En engednem neki.

Es egyre tutibb h bizony biszes. Mert az egyettelmu h kivanja az en testem. Napi 2x csinaljuk es a lanyos reszeim irant erdeklodik...tehat..

2017. jan. 30. 00:40
 8/13 anonim ***** válasza:
96%
Ebből rossz nem sűlhet ki. Mi a kérdés. 2-en neki állnak, nézed, ha neked is bejön beszállsz. Ennyi.
2017. jan. 30. 05:15
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
én sajnos nem tudok okosat hozzászólni de történet többi része érdekelne, úgyhogy ha esetleg nem gond és szeretnéd is majd leírod? :)
2017. jan. 30. 05:42
 10/13 A kérdező kommentje:

Jahj en masik ferfivel biztos nem lennek :D

Es ugy erzem a testi kul9nvsegek mar paromnal is eleg. En alig vagyok tobb masfel meteenel o meg robb mont ket meter nagy. ...hat eleg nekem vele...elbanni :D

Azt hogy neznem nem maga az aktusra gondoltam. Csak talan hogy megbeszelik es figyelnem kozbe parom arcat...reakciojat.

Leirom persze ha kisul belole valami.

2017. jan. 30. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!