Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eddig csak barátnőim voltak, de sokszor gondolokbrá, milyen lehet bekapni egy farkat, és úgy érzem, ki is próbálnám, akkor fullosan biszex vagyok?
Lemaradt, hogy 26 f.
Érdemes lenne kipróbálnom? A férfitest magában nem vonz, csak a farok.
Persze, hogy érdemes!
Mit veszíthetsz? Legfeljebb ha mégsem tetszik, akkor elkönyveled úgy, mint puszta tapasztalatot, és többet nem csinálod, ennyi. ;)
Ne nyomd el az érzést. Ahogy más is mondta, max nem tetszik és mint tapasztalat elraktározod magadban.
Mellesleg engem sem vonz egy férfi, csak és kizárólag egy nő. Pasinak csak a farka. :) 30/Bi/F
Ugyan ez van velem XD de eddig semmi.
Szerintem próbáld ki egy hasonló, normális emberrel.
Max önismeretre teszel szert, ami hosszútávon jobban jön.
Én is így voltam vele, csak kölcsönös recska volt. Kipróbáltam, rájöttem, a fantázia messze nem egyenlő a vággyal. ennyi.
A full biszex az lenne, ha el tudnád képzelni egy férfival IS a párkapcsolatot.
Lenne kedved ismerkedni egy ezt az oldalát szintén csak mostanában felfedező sráccal?
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!