Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiukent miert vagyok gyakran...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiukent miert vagyok gyakran arra hogy egy masik fiuval csinaljak egyket dolgot?

Figyelt kérdés

Van baratnom is es sokszor ki elegit megis ha magamnak csinalom jo erzes fiura gondolni kozbe.

Nem tudnek fiut szeretni meg jarni se pasival de elkepzelni meg jo a helyzetet.

2017. jan. 27. 16:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert meleg hajlamaid vannak

Nincs mit magyarázni ezen, később majd megérted magadat, és rájössz hogy meleg/biszex vagy

2017. jan. 27. 16:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
próbáld ki :)
2017. jan. 27. 17:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Tuti biszex. Én nekem is van barátnőm és csak nők iránt tudok érezni. Viszont ritkán jól esik lefeküdni egy pasi elé és felcsináltatni magam érzelmek nélkül.
2017. jan. 27. 22:20
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
#3 Megnéznélek "felcsinálva". Szülni is fogsz? Csak zárójelben írom, felcsinálni a lányokat lehet, Téged csak megcsinálni. :D
2017. jan. 28. 09:26
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező! Van Benned biszexuális hajlam. Valószínű, előbb, utóbb eljutsz arra a pontra, hogy kipróbáld, milyen a farok másik vége. Ha kipróbálod, élvezd, és ne törőd mások véleményével.
2017. jan. 28. 09:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én mikor kipróbáltam élveztem, aztán utáltam magam. Aztán most újra vágyom rá.
2017. jan. 29. 01:18
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Fú, teljesen ismerős érzés. Össze vagyok zavarodva, egy éve meg sem kérdőjeleztem volna magam, most meg egyre többször gondolkodom el rajta, hogy lehet, hogy tényleg biszex vagyok. :S :D

19F

2017. jan. 30. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!