Milyen ajándékot csináljak barátomnak? (fiúként, lánynak)
Én tavaly egy kardot adtam. Alapból sokat dolgozok fával, és elkészíteni a fő kardot abból a japán sorozatból amit szeret nem volt nagy kihívás. Egy hét alatt suli mellett megvolt. Mondjuk azt hozzá kell tenni hogy szerencsém volt mert mindenem volt hozzá itthon más projektekből.
Idén egy barátomat húztam. Neki Overwatch-ból csinálok egy kis pisztolyt.
Fontos hogy milyen lehetőségeid vannak az anyagok, technikák és ezközök terén. Illetve mennyit szeretnél rá szánni. Na meg hogy mit szeret a lány.
Ha van kedvenc együttese, és jól tudsz rajzolni akkor akár textilfestékkel fel is rajzolhatod egy pólóra a logójukat, vagy hasonló. Csak minőségi festéket vegyél, mert a gagyi festék gagyi kinézetű is lesz.
Igazából azt lenne nagyon jó tudni hogy miket szeret a lány.
Ha minden más kilőve akkor még egy olyan Led cuccot készíthetsz neki amihez még Vidman rakott fel videót a csatornájára.
A fülekből fűzött nyaklánc ötlet nagyon tetszik, csak a gond ott van, hogy kifogytam a fülekből és csak lábujjak vannak készleten. Amúgy táncol, nagyon szeret táncolni. A gond itt azzal van, hogy nem ismerem túlzottan (emiatt igazad van kedves 1. kommentelő, nem biztos, hogy a barát a legjobb kifejezés), de jóba szeretnék lenni vele, és ez például egy jó lehetőség arra, hogy jobba legyünk. Ha valakinek van ötlete, vagy szeretne segíteni, privátba szívesen leírom amiket tudok róla.
A kézügyességem nem a legjobb, de nagyon szeretek kézműveskedni :D Fával még soha nem dolgoztam, de nem hiszem, hogy én abból ki tudnék hozni valami jót, de egyébként nagyon tetszik az ötlet. Egyszer festettem pólót eddig, az csúfos kudarcba fulladt, szóval szerintem azt mellőzném.
Képszerkesztéshez értesz? Ha tudz jól képet szerkeszteni, de pólót rajzolni kevésbé akkor akár szerkeszthetsz neki egy jó pólódesgnt amit rányomatsz neki.
Ezt az oldalt ajánlom:
Szombaton adtam le a rendelést, ma vettem át és nagyon elégedett vagyok. 2300 volt, rendesek voltak és jó minőségű. Nem rá van nyomva az a műanyag réteg hanem bele van szitázva a pólóba. Én is egy osztálytársnak csináltattam idénre. Csak én videojátékból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!