Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex fiúk, hányan vagyunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex fiúk, hányan vagyunk még ezzel így?

Figyelt kérdés
Alapvetően heteronak tartom magam. De már hosszabb ideje (kb. 3 év) érzem magamban felerősödni a vágyat a fiúk, férfiak iránt és inkább a passzív oldalon érezném jól magam. Lehet, hogy tényleg biszex vagyok? Vagy csak simán kíváncsi? Érez még így valaki közületek? A normális válaszokat megköszönöm!

2017. jan. 24. 10:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok.

Még annyit:

Elég sok ilyen pasit beavattam.

Az élményeim inkább pozitívak.

2017. jan. 25. 04:14
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is szívesen ismerkednék kezdőkkel...
2017. jan. 26. 09:11
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Pont ugyan így vagyok ezzel én is.. sokat gondolok a passziv oldalra, de félek lépni.. meg aztán partnert sem igazán könnyű találni erre. 30ff
2017. jan. 28. 10:48
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

És pl akinek barátnője van, nem érzitek úgy hogy megcsalás? Mert pl. én sem tudom ezt megbeszélni vele, viszont kiélném már ezt a vágyamat :) De a lelkiismeretem mindig megszólal...

28/F

2017. jan. 31. 12:38
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
14-es, akkor ha kivered, is megcsalod, hiszen őt rövidíted meg azzal, hogy nem vele, nem neki, nem együtt csináljátok! Szerintem (és nagyon sokak szerint -tudományos írásokban is leírték), a "megcsalás" lehet lelki és testi. A kettő nem ugyanaz! Az én nejem tudta, hogy BI vagyok. Azt kérte, hogy lehetőleg legyen egy stabil barátom, hogy ne szedjek össze semmi bajt és ne vigyen el másik nő! Neki ha nővel csinálná,. konkurencia lenne, - fiúval nem tud konkurálni. Kellemesen élünk együtt, gyerekünk is van . s nekem egy testi-lelki jó barátom a feleségem mellett. Hidd el, néha nejemnek is vannak napjai, amikor ő mondja, kérlek, most kímélj egy kicsit... S akkor tudom, hogy egyikőjüket sem csalom meg! :) Így is lehet!
2017. ápr. 4. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!