Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehet hogy biszex vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy biszex vagyok?

Figyelt kérdés

Nő párti vagyok minden téren.Férfiaknál nincs semmilyen vonzalom, de egyáltalán semmi, csak is KIMONDOTTAN szexuális téren (farok).

Sokat fantáziálok arról hogy pl leszopok egy férfit, vagy többet sorba-sorba.

Sőt a legvadabb fantáziám hogy egy börtönben orgiában 10-20an erőszakolnak meg.

Ami meg nem is fantázia, tervem közt van hogy legalább 1x-2x szeretnék faszt szopni.

2017. jan. 22. 06:57
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
A puncit is szereted meg a farok is îzgat,igen,ezt hivjàk biszexnek.
2017. jan. 22. 07:15
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Nem lehet. Biztos!!! Borzasztó hogy a pasik lassan jobban buknak egymásra mint a lányokra. Bár amilyen helyes kis ecsethajú cicafiúk vannak mostanában, nem is csodálom.
2017. jan. 22. 07:16
 3/8 anonim ***** válasza:
9%
Én nem csodálkozom ezen, a mai felületes világban, mikor minden lány odavan magától, 2 szót nem tudsz vele beszélni, mert olyan nagyképű. Akkor sajnos vannak ilyen fajata elfordulások. A hormonok tombolnak.,
2017. jan. 22. 07:21
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Igen, Valószínűleg biszex vagy. :)
2017. jan. 22. 11:25
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

Biztosan biszex vagy.

Én is így vagyok a kérdéssel, csak a női test vonz, ahogy csak nő érdekel érzelmivel.

A férfi test és kapcsolat abszolút nem érdekel, csak a farka. 30/Bi/F

2017. jan. 22. 14:42
 6/8 anonim ***** válasza:
78%
Nem lehet, hanem biztos. Az érzelmeknek meg nincs sok köze ehhez, ha ennyire gerjedsz a farokra. Ettől még biszex vagy.
2017. jan. 22. 16:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

# 2 Ezt én is úgy látom egyébként, hogy a bi fiúk jobban elvannak velünk srácokkal, mint a lányokkal. Szeretik is a faszt!:D

Egyébként a kérdést sem értem igazán. A péniszt akarsz szopni akkor igen biszex vagy.. Minimum. Ez evidens szerintem.

2017. jan. 22. 16:48
 8/8 anonim ***** válasza:
78%
Az vagy persze, ahogy en is. ferfihez erzelmileg sose vonzodnek de neha jol esik olelkezni, csokolozni, es kellemes mikor leszopjuk egymast... Bar az se rossz amikor benne vagy a lanyba es kozben faszt szopok :-) ha valami meg erdekle privatban!
2017. jan. 22. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!