Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lennék vagy csak összezavarodtam?
Én kb. egy évvel ezelőttig betonbiztos heterónak hittem magam. Eleinte össze voltam zavarodva, de ma már biztosan állítom, hogy kétlaki vagyok. De ez egy hosszú folyamat volt, és lelkileg kissé megviselt.
Elég jól megfigyelted magad, ami jó. De ha nem tudod eldönteni, kísérletezz :) próbálj ki 1-2 dolgot pasival is, mondjuk smároljatok, és ha tetszik, akkor menjetek tovább. Emellett, meg ha tetszenek a csajok is, az mégjobb :D lehetőségek széles tárháza fétisek szempontjából is. Az identitás miatt meg ne érezd magad kínosan, a kutyának nincs hozzá köze. Szimplán csak érezd jól magad a bőrödben.
20/L
Én pl. előbb vonzódtam a fiúkhoz, mint a lányokhoz. Szexelés is előbb volt fiúval, és csak utána lánnyal.
De, jó ez így.
Hosszú tud lenni az az idő mire el tudja valaki dönteni, hogy mi érdekli a szexben. Nekem előbb volt az egymásnak verjük ki, mint ahogy csajjal összejöttem volna. Ettöl függetlenül sokáig heterónak tartottam magam. Aztán egyszer megtörtént, hogy a farkam egy másik pasi szájában volt, és élveztem. Nem sokkal később az én számban lüktetett egy pénisz, és ezzel se volt gondom, miközben a lányokat hajkurásztam.
Hagyd, hogy az érzéseid vezessenek. Ha úgy érzed, próbáld ki mindkét oldalt. Kezdésnek a fiúkkal indíthatsz a közös, egymás előtti farokveréssel, majd az egymásnak történő is jöhet, ha az első nem volt problémás. Közben meg csajozhatsz. Így könnyebben eldöntheted, hogy egy kapura, vagy kettőre szeretnél játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!