Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam a barátaimnak hogy biszex vagyok?
Figyelt kérdés
Csak lányokkal barátkozom (én is az vagyok) és nagyon félek, hogy ha elmondom nekik, "félni" fognak tőlem, azt fogják hinni hogy vonzódom hozzájuk (egyikükhöz régebben vonzódtam kicsit, de most már nem)és ez esetleg tönkre tenné a barátságunkat. Nektek milyen tapasztalataitok vannak a "comingout"-ról?2017. jan. 8. 22:24
1/6 anonim válasza:
Én fiú vagyok,de nem merem beavatni a már meglévő barátaim. Inkább egy (lehetőleg szintén biszex) új barátot próbálok keresni,akivel nyíltan tudok beszélni erről.
22/F
2/6 anonim válasza:
Elmondod nekik, ha majd lesz egy barátnőd :) Akkor ha már foglalat vagy kevésbé hiszik, hogy rájuk akarsz mászni. Ha nem szeretnéd elmondani nekik vagy nem állsz még készen nem kell elmondani. Addig puhatolózz, hogy hogyan reagálnának.
3/6 anonim válasza:
Az a baj hogy nehezen ismerik be, vagy sokan föl sem fogják hogy lehet átmenet a hetero és a homo között. Az általános megítélés szerint vagy az egyik lehetsz vagy a másik. Ráadásul egy olyan előítéletes világban élünk, ahol az ember még a legközelebbi hozzátartozójával sem lehet őszinte, nemhogy a barátaival. Én is bi beállítottságú vagyok, de ez az én legprivátabb magánügyem amiről senkinek nem beszélek. Ha te ilyennek ítéled meg a barátaidat, akkor azt javaslom hogy ne avasd be őket pontosan azért, amit te is mondtál hogy "félni fognak tőled".
4/6 anonim válasza:
Én bi vagyok, de csak egyetlen ember tudja a környezetemben, aki alegjobb barátnőm egyébként. Hozzá vonzódom hosszú ideje, de és féltem, hogy elveszítem mint barátot, ezért aztnem tudja, hogy tetszik nekem.
5/6 anonim válasza:
Szia! Én is biszex vagyok, immár 5 éve hogy tudom lassan. Sajnos 100% választ hogy hogyan reagálnának a haverjaid nyilván nem tudok mondani. Az enyémek (most a full heterokra gondolok) poén de inkább pozitívan fogadták a bejelentésem, mivel ezzel úgy érezték, bízok már bennük annyira hogy egy ilyen kényes dolgot is megosztok velük.Ha szeretnek téged, nem is kétséges hogy elfogadják ezt, és biztos nem az fog járni a fejükben hogy te most "ki akarod nyalni őket". De ha nincs is olyan szoros kapcsolatotok, de van valamennyi eszük, akkor is teljes természetességgel fogják kezelni. Pláne hogy a mostanában divat lett "különcnek" lenni (konkrétan valaki magát reklámozza a másságával, ami szerintem szintén hülyeség). Amúgy én bár kimért, külső kontrolos (a környezet véleménye érdekel csak = no önbizalom) vagyok, mégis beközlöm már egy friss ismerőssel is ha párkapcsolati/pasizási/szerelmi téma van, és még egy ember sem reagált rá negatívan ( sem nem pletykált utánam) azok vissza szoktak jutni hozzám. Ez az én személyiségem egyik kulcs része, nem szégyellem ( de nem is esek neki egy csajnak nyilvánosan ) ! Ha bármi kérdésed van, vagy problémád ezzel vagy akár más üggyel kapcsolatban, nyugodtan írjál :) L/19
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) (bocs hogy csak most) időközben a két legjobb barátnőmnek elmondtam és elég természetesen fogadták. Mostmár ugyan nem vagyunk jóban, de ehhez semmi köze a fasírtnak, eddig jó tapasztalatom van a témában:)
2017. nov. 3. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!