Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam a pasinak mit szeretnék?
Figyelt kérdés
Laza kapcsolat van köztünk megbezséltük vagyis én hoztam fel nekem van gyerekem, neki nincsen. ez a laza kapcsolat nekem nem jelenti azt h heti 3x jöjjön de nem is azt ha úgy van 2 havonta. gyerek miatt nekem is kevés azu időm de 2 hetente mikro az apjűnűl van általában be tudom szúrni. valaki azt mondta neki a laza kapcsolat az hogy ha akar jön ha aar nem. énnekem több szex igényem van. Ugy latom, ha egyutt vagyunk tetszem is neki kedvesen néz rám nagyon hamar vágya van 4 fal között mpndja is milyen szép vagyok. Hívott pk Kubába ez egy nagy lépés volt de nekem az idn nem megy. Most viszont nem ír, h mondtam neki jo lenne egy feszultséglevezeto laza esti elfoglaltsag ebben az idoben. Igaz nem olvasott folkyamatosan nézem, olvas-e. de nem jelez semmit. Messenger ha az adott pillanatban olvas, mindenképp kijelez ugye? Nem lehet ebben lobbizn? szoval mit mondjak neki? megmondjam neki, h a laza kapcsolat nekem nem jelent menetrendszert, de gyakrabbi valamifele kissé rendszerezettebb egyuttlétet szeretnék? ha egy férfi szexre hívják, miért nem ugrik mindig?2016. nov. 12. 08:55
1/5 anonim válasza:
Messengerben el lehet úgy olvasni az üzenetet anélkül, hogy neked jelezné hogy elolvasta.
Amúgy mindenképp beszéld meg vele, mert előbb-utóbb vakvágányra mehet a kapcsolat.
2/5 anonim válasza:
Nem, egy férfi nem ugrik, ha füttyentesz.
Szerezz még egy szeretőt, és akkor lesz elég szex neked is.
3/5 anonim válasza:
Szerintem már szivarozik Kubában nélküled.
4/5 anonim válasza:
az nem fog működni, hogy mindig a te igényedhez igazodjon. ha nem ér rá, akkor nem ér rá. ha te valami rendszert igényelsz, akkor azt talán meg lehet beszélni, de ő nem a csicskásod, hogy bármikor ugorjon.
5/5 anonim válasza:
Neked van gyereked. Nem kéne a gyereknek egy apafigura? Legalább egy szerető formájában, akivel rendszeresen találkozhat. Bármilyen nemű, csak az előnyére válik a későbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!