Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van barátom, de kezd megtetsze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátom, de kezd megtetszeni a legjobb barátnőm, mit tegyek?

Figyelt kérdés

szeretem a barátom, több mint egy éve vagyunk együtt

viszont nagyon szeretek a barátnőmmel lenni. mindig keresem a társaságát, és néha még zavarba is hoz ha úgy ér hozzám... (tudni kell hogy a legjobb barátnőm biszex)

szerintetek én is az lennék?

2017. jan. 3. 18:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csak a fantáziádat izgatja. hány évesek vagytok?
2017. jan. 3. 19:00
 2/9 A kérdező kommentje:
a barátnőmmel 17 évesek vagyunk
2017. jan. 3. 19:01
 3/9 anonim ***** válasza:
11%
Semmi baj, lánnyal nem számít megcsalásnak!
2017. jan. 3. 19:03
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

Lánnyal nem megcsalás. H én lennék a pasid, én megengedném. H velem, h nélkülem, nem zavarna, h lányokkal is sexelsz.

34F

2017. jan. 3. 19:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Amíg ki nem próbálod, s be nem jön addig kíváncsi vagy. Ha bejön, és csinálnád még akkor biszex. De ha elmondod a barátodnak, hogy nvan egy egy lány (általános alanyként nem személy szerint a barátnőd) s erre ő azt mondja, hogy részéről semmi baja ha esetleg ki is próbálnád, akkor nincs baj, ha azt mondja hogy zavarja, akkor sajnos vagy szakítasz, vagy elnyomod a kíváncsiságod, ha vele akarnál maradni. Ha minden a te vágyaid szerint alakul, s esetleg mindenki mindenkinek szimpatikus, akkor akár a hármast is kipróbálhatjátok 😃
2017. jan. 3. 19:33
 6/9 RRR ***** válasza:
100%
az édes hármas,nem egy rossz állapot:D
2017. jan. 3. 19:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiúknál nem megcsalás,de szerintem mással ne játszd el,kösz!
2017. jan. 3. 20:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt te kell eldontsd, hogy biszexualis vagy-e, es nem mas!

A baratodnak mondd el, hogy vonzodsz a lanyok utan is, es hogy o mit szol hozza. Tudta nelkul ne csald meg. Ha tudni fogja, lehet, hogy beleegyezik, lehet 3-asba is akar valamit, vagy lehet nem fog tetszedni neki a dolog, es elhagy.

De ha te biszexualis vagy, es a parod ezt nem tudja, akkor egesz eletedben lehet, hogy boldogtalan leszel szexualis teren, vagy elfolytod magadban, es megy az elet tovabb.

Mindenkepp, a baratodnak, felkell hozni, hogy tetszik-e neki, ha lany lannyal valamit huncudkodik, vagy sem, mit gondol arrol.

A lenyeg, hogy a baratod ne veszitse el a bizalmat benned, hogy ha a hata mogott csinalsz ilyeneket, csalodni fog benned!

A lanytol meg kerdezd meg, hogy szokott olyan fantaziad lenni, hogy mi ketten csokolozunk?! "Mert nekem neha szokott, es ezt elkellett mondjam". "Mivel tudom, hogy biszexualis vagy, kivancsi vagyok enis milyen, mert nem vagyok biztos ensem az erzeseimben, neha/sokszor erzelmeket taplalok irantad".

2017. jan. 6. 19:28
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Minél hamarabb elmondom nekik mit érzek.. csak kell egy kis bátorság..
2017. jan. 6. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!