Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy heteroszexuális nőként az eddigi (majdnem) legjobb szexuális élményem egy másik lánnyal történt meg? N 21
Nem fogom nagyon hosszasan részletezni. Kizárólag a férfiak érdekelnek, viszont kíváncsi voltam, milyen lehet egy másik lánnyal így egy buliban félrészeg állapotban felvetettem egy barátnőmnek a dolgot aki bele is ment és utólag nagyon is meglepett, hogy ennyire jól éreztem magam közben. Egyáltalán nem éreztem magam kényelmetlenül, könnyen ellazultunk mindketten (gondolom ez részben az alkoholnak is köszöhető) és tökéletesen "együtt tudtunk működni".
Továbbra sem tartom magam biszexuálisnak, de valamit csak jelent, hogy ilyen jól éreztük magunkat.
A focimen felrohogtem!
Heteroszexualis nokent...
Na persze!
Jo leszel biszexnek is vagy fogalomzavarosnak!
Ez az egész az alkohol hatásával tökéletesen megmagyarázható, a kérdésed alapján.
Egy barátnőddel a baráti viszony is sokat jelenthet, hogy jobban megbízol benne és jobban érzed magad a jelenlétében.
Ne szégyelld! Ezt én is átéltem sőt utána alkohol nélül is és azóta már sokadjára.
48/N
Heteroszexualis mi?
Na persze! Kis fogalom zavar.
Maradjunk annyiban , hogy min. Bi Vagy es ezert tortent meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!