Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért kérdezi meg tőlem több...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérdezi meg tőlem több pár is (eddig 2 pár) és több legjobb fiú haver is (eddig 2 * 2 legjobb haver), hogy szeretnék-e velük hármas szexet? N22

Figyelt kérdés

Szép vagyok és nincs párom, de semmi jelét nem mutatom annak, hogy szeretnék hármasban szexelni.

Nem lehet pletyka a háttérben, olyan emberek kérdezik, akik nem is ismerik egymást.

Mindegyiket elutasítom.

Mástól is ilyen gyakran kérdeznek ilyet? 1-1,5 év alatt összesen 4 "pár" kérdezte tőlem, ami sztem ebből nagyon sok.

N22

2016. nov. 27. 12:01
 1/9 anonim ***** válasza:
94%

22evesen ilyen naiv vagy?

Meg akarnak dugni.Megneznelek azert mennyire vagy szep.

2016. nov. 27. 12:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Nyilván azért kérdezik, hogy szeretném-e velük a hármas szexet, mert ők velem igen. :D Ha felteszik ezt a kérdést, látnak rá esélyt, hogy benne lennék. Ennek a miértjére lennék kíváncsi.
2016. nov. 27. 12:12
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Kérdésedben a válsz: Mert "Szép vagyok [ha te mondod...] és nincs párom".
2016. nov. 27. 12:22
 4/9 A kérdező kommentje:

Csak ennyi?

Azért szerintem a hármas szexbe a r..bis lányok mennek bele. Olyan pedig nem vagyok.

Persze, biztos akad kivétel is, de nagyon ritka. Csaknem gondolta azt mind a 4 pár, hogy én vagyok a kivétel.

2016. nov. 27. 12:26
 5/9 anonim ***** válasza:
94%

Engem férfi létemre traktálnak ilyenekkel.

Legutóbb pár hete egy srác írt rám, hogy mit szólnék a barátnőjével hármasban. Az ország másik feléből képesek lettek volna eljönni...

2016. nov. 27. 12:36
 6/9 anonim ***** válasza:
94%
Esetleg ha már jó régóta nincs párkapcsolatod, az is rájátszhat.
2016. nov. 27. 14:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Az miért?
2016. nov. 27. 14:32
 8/9 anonim ***** válasza:
18%

Mert most ez a beteges szexeles (harmas) a divat!

Meg sok a felmeleg csaj es igy elnek ki a perverz hajlamaikat.

Miert Veled?

Egyreszt nincs pasid aki korlatot jelentene, masreszt meg ha tenyleg szep es vonzo Vagy akkor feltuno Vagy egy par mindket tagjanak!

A fiunak es a beteg nonek..

2016. nov. 28. 08:58
 9/9 anonim ***** válasza:
94%
Mert ha szabad vagy már jóideje, úgy gondolhatják, hogy több kedved lehet!
2016. nov. 28. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!