Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdezi meg tőlem több pár is (eddig 2 pár) és több legjobb fiú haver is (eddig 2 * 2 legjobb haver), hogy szeretnék-e velük hármas szexet? N22
Szép vagyok és nincs párom, de semmi jelét nem mutatom annak, hogy szeretnék hármasban szexelni.
Nem lehet pletyka a háttérben, olyan emberek kérdezik, akik nem is ismerik egymást.
Mindegyiket elutasítom.
Mástól is ilyen gyakran kérdeznek ilyet? 1-1,5 év alatt összesen 4 "pár" kérdezte tőlem, ami sztem ebből nagyon sok.
N22
22evesen ilyen naiv vagy?
Meg akarnak dugni.Megneznelek azert mennyire vagy szep.
Csak ennyi?
Azért szerintem a hármas szexbe a r..bis lányok mennek bele. Olyan pedig nem vagyok.
Persze, biztos akad kivétel is, de nagyon ritka. Csaknem gondolta azt mind a 4 pár, hogy én vagyok a kivétel.
Engem férfi létemre traktálnak ilyenekkel.
Legutóbb pár hete egy srác írt rám, hogy mit szólnék a barátnőjével hármasban. Az ország másik feléből képesek lettek volna eljönni...
Mert most ez a beteges szexeles (harmas) a divat!
Meg sok a felmeleg csaj es igy elnek ki a perverz hajlamaikat.
Miert Veled?
Egyreszt nincs pasid aki korlatot jelentene, masreszt meg ha tenyleg szep es vonzo Vagy akkor feltuno Vagy egy par mindket tagjanak!
A fiunak es a beteg nonek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!