Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32/35 anonim válasza:
Amikor valaki beirja, hogy hetero, miert kontrazik ra? "Hetero is maradok" " a p.nci a kedvencem" "csak csajok" kinek bizonygatjatok? Nem vagytok benne biztosak, és ezt külön le kell írni, és rádobni egy lapáttal?
33/35 anonim válasza:
#32: Újra és újra bebizonyosodik, hogy a legtöbb meleg és biszex ember túl érzékeny.:D
(Egy biszex srác)
34/35 anonim válasza:
Vagy nem is érzékenységnek, hanem valami másnak nevezném:D (Előző vagyok)
De kajak nem értem, mit kell ezen fennakadni..
Válaszolt a kérdésre és kész.
A 7-es választ is én írtam, érdekes, hogy abba nem kötsz bele, pedig nem csak egy számot írtam le..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!