Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti meg szoktátok nézni a mellettetek álló farkát, ha piszoárba hugyoztok? Titeket zavar, ha a tiéteket megbámulják?
Figyelt kérdés
2016. okt. 14. 12:59
1/10 kiskivancsi79 válasza:
Bar bi vagyok de nem szoktam maset megnezni mert engem is zavarna.
Viszont ha egy partnerrel vagyok akkor viszont igen es kozelrol :)
2/10 anonim válasza:
Minek heteronak lenni,ha homokos is kehet az ember?
Miért is nem vonzódik a Földön
lévő hétmilliárd ember a saját neméhez?
3/10 anonim válasza:
Utcso!
Ezt az okossagot a meleg csajok kategoriaban is elsutotted?
Vagy ott epp arra vered...
4/10 anonim válasza:
Ott nem, de zuhanyzóban igen. Nem zavar ha engem megnéznek.
5/10 anonim válasza:
Én sose értettem meg ezt a faroknézegetős szokást, főleg azoknál, akik egyébként heteróknak gondolják magukat. Nem ismernek az emberek olyat, hogy privátszféra? Mondjuk én többek között ezért se szoktam sose piszoárban hugyozni. Szeretem, ha egyedül vagyok egy fülkében vécézés közben, és nem zavarnak... furának tartom, hogy másoknál ez ennyire nem fontos.
6/10 anonim válasza:
Én biszex vagyok, de nyilvános helyen sosem lesem más férfiakét. Piszoár előtt sem, de még mondjuk strandon a zuhanyzóban sem. Nem érdekel
7/10 anonim válasza:
Én megnézem és láttam már hogy más is nézte az enyémet!
8/10 anonim válasza:
Nem szoktam. És amúgy egy tisztességes meleg vagy bi sem nézegeti mert egyszerűen taplóság. Nem vagyok kis darab, ha valakit rajtakapnék h az enyémet stíröli, kissé morcosan néznék először. Aztán ütök.
9/10 anonim válasza:
ha van rá lehetőségem én megnézem! az picit viszont zavar ha az enyémet megbámulják.
10/10 anonim válasza:
A vizeldébe vizelni járok, nem farokmustrára. Ettől függetlenül nem zavar, ha az enyémet megnézik. Ha az illetőnek nincs jobb dolga, és erre élvez, hát tegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!