Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Párkapcsolat és biszexualitás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BiTOPro97 kérdése:

Párkapcsolat és biszexualitás nálatok, hogy lett összeegyeztethető? - már a sikerült.

Figyelt kérdés
Jó ez még és már nem aktuális, de nem árt felkészülni.

#biszexualitás #párkapcsolat #összeegyeztethető #összeegyeztethetőség
2016. okt. 11. 23:03
1 2
 11/12 bósznya ***** válasza:
100%
A titok nyitja egymás kölcsönös(!) szeretete, tisztelete és teljes elfogadása. Ha ez nincs meg akkor nem működik. Mellesleg ezeknek a dolgoknak sima standard párkapcsolatban is meg kell(ene) lennie hogy az boldog és tartalmas lehessen.
2016. okt. 18. 20:26
 12/12 A kérdező kommentje:

Jól mondod az ideális eset, szerintem is:

A titok nyitja egymás +és önmagunk+ szeretete, kölcsönös tisztelete és teljes elfogadása. Ha ez nincs meg akkor nem működik. Mellesleg ezeknek a dolgoknak sima standard párkapcsolatban is meg kell(ene) lennie hogy az boldog és tartalmas lehessen.

Önmagunk szeretete, elfogadása és tisztelete nélkül, mással szemben sem tudjuk ezeket viszonozni, így lényegében a te megfogalmazásod is pontos.

DE nem csak egy életre szóló tehát stadard, komoly párkapcsolatra gondoltam, ahol ezek alapok. Futó/könnyedebb párkapcsolatokban is tanuljuk meg a együtt élést is, vagy átmenetileg élünk azokban, mondjuk egy szakítás után - az ötszintesség szerintem ott is alap, de ez nem azt jelenti, hogy mindenről beszámolunk - és ezek az értékek két ember közt jellemzően idővel alakulnak, vagy mélyülnek el amúgy is.

A sorrendiségben is sok változó faktor van.

2016. okt. 19. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!