Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Létezik olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valaki rossz szexuális tapasztalat miatt kezd nőkhöz vonzódni?

Figyelt kérdés
Mondjuk akkor, ha valaki erőszakoskodott vele, és emiatt nem tud megbarátkozni a férfitesttel? Tegnap egy buliban egy rövid hajú lány kedvesen elkezdett beszélgetni velem, kérdezte egyedül vagyok-e (a többieket elveszítettem valahol). Nagyon csinos volt, és arra gondoltam milyen lenne megcsókolni, összebújni vele :( Elmenekültem, mert komolyan attól féltem, hogy elkezdek flörtölni vele, vagy valami, főleg mivel kissé ittas voltam.

2016. okt. 8. 18:16
 1/7 A kérdező kommentje:
Jaj, lemaradt, de gondolom világos, hogy lány vagyok. 24 éves.
2016. okt. 8. 18:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hallottam mar olyan sracrol, aki emiatt kezdett el vonzodni ferfiakhoz.
2016. okt. 8. 19:53
 3/7 anonim ***** válasza:
95%

Biztosan van ilyen.

És kezdem azt gondolni, nem genetika tréfa ez.

Valami olyan " sokk ", ami miatt a saját neméhez vonzódik.

2016. okt. 8. 20:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem értem az egészet :( Nem vágyom arra, hogy egy női testet kényeztessek, vagy főleg, hogy egy nő engem, de valahogy vonzz az, hogy olyan puhák, törékenyek. Olyan jó érzés, hogy nem bánthatnak. Nem tudom miért van ez, elvégre a legtöbb férfi sem bántana.
2016. okt. 8. 20:30
 5/7 anonim ***** válasza:
98%

Cuki vagy. ^^

A kérdésre válaszolva pedig, igen, megesik.

24L

2016. okt. 8. 20:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát előfordulhat,vannak mèg ilyenek..

De ez a dolog nem ettől függ,valaki az ès kèsz.. ha akarja ha nem ^^

23/l

2016. okt. 9. 07:52
 7/7 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező a ( 4 ) válaszodra.

Próbálom érteni amit írtál. Talán azért mert amikor picik voltunk, anyukánk gyöngéden bánt velünk.

Pl mikor új pelust kaptál ( adtam amikor a lányom nak még kellett ), bizony megpurcogtattam a pocakját. Milyen érzés volt ez, nem tudom.

De ha a pasit kisfiú korában megkapta ezt szintén az édesanyjától, valahogy rögződött.

Mert férfi korukra tudnak finoman végig puszilni egy nőt.

Én se vágynék arra hogy felnőtt létemre nő kényeztessen.

2016. okt. 9. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!